مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,813
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ترکیبات مواد مغذی و کیفیت پروتئین پودر گوشت و استخوان در تغذیه جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 183 | صفحه پایان 196

چکیده

 به منظور مطالعه ترکیبات شیمیایی, محتویات مواد معدنی و کیفیت پروتئین.پودر گوشت و استخوان, شش نمونه مرکب پودر گوشت و استخوان, طی یک ماه نمونه برداری تصادفی از یک واحد تولید پودر گوشت و استخوان, تهیه شد. میانگین ترکیب شیمیایی نمونه ها براساس تجزیه تقریبی عبارت بود از: رطوبت 1/6, پروتئین خام 1/38, عصاره اتری 6/20 و خاکستر خام 1/23 درصد. میانگین انرژی خام و دیواره سلولی منهای همی سلولز در پودر گوشت و استخوان به ترتیب برابر 5338 کیلو کالری در کیلو گرم و 1/11 درصد بود. میانگین محتویات عناصر پرمصرف کلسیم, فسفر, سدیم, منیزیوم, پتاسیم و کلر به ترتیب معادل 4/5, 4/3, 9/2, 24/0, 58/0 و 3/3 درصد بود. براساس میانگین, عناصر کم مصرف منگنز, روی, آهن و مس به ترتیب برابر 4/1, 62/4, 67/1, 1001/135 میلی گرم در کیلو گرم بود. جهت ارزیابی کیفیت پروتئین. 160 قطعه جوجه خروس آربور – آکرز, از سن 8 تا 17 روزگی, با یک جیره فاقد نیتروژن و 7 جیره نیمه خالص حاوی 10 درصد پروتئین خام از منشا پودر گوشت و استخوان و پودر ماهی تغذیه شدند. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار حاوی 5 قطعه جوجه انجام شد. مقادیر نسبت بازده پروتئین و نسبت ویژه پروتئین در بین نمونه های پودر گوشت و استخوان تفاوت معنی داری (P<0/05) نشان داده و به ترتیب بین 28/1 تا 04/2 20/2 تا 8/2 متغیر بود. مقادیر نسبت بازده پروتئین و نسبت ویژه پروتئین در نمونه های پودر گوشت و استخوان نسبت به ارقام مشابه در پودر ماهی بطور معنی داری (P<0/05) کمتر بود. درصد خاکستر استخوان درشت نی در بین نمونه های پودر گوشت و استخوان تفاوت معنی داری (P<0/05) نشان داده وبین 64/32 تا 31/38 درصد متغیر بود. بالاترین مقادیر خاکستر استخوان درشت نی در نمونه های حاوی سطوح بالای کلسیم و فسفر مشاده شد. سطح اسید اوریک سرم خون, به عنوان پاسخ به کیفیت پروتئین. در بین نمونه های پودر گوشت و استخوان تفاوت معنی داری (P<0/05) نشان داده و از مقدار آن در پودر ماهی بیشتر بود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

جان محمدی، حسین، نصیری مقدم، حسن، پوررضا، جواد، و دانش مسگران، محسن. (1384). تعیین ترکیبات مواد مغذی و کیفیت پروتئین پودر گوشت و استخوان در تغذیه جوجه های گوشتی . علوم و صنایع کشاورزی، 19(2)، 183-196. SID. https://sid.ir/paper/22465/fa

Vancouver: کپی

جان محمدی حسین، نصیری مقدم حسن، پوررضا جواد، دانش مسگران محسن. تعیین ترکیبات مواد مغذی و کیفیت پروتئین پودر گوشت و استخوان در تغذیه جوجه های گوشتی . علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1384؛19(2):183-196. Available from: https://sid.ir/paper/22465/fa

IEEE: کپی

حسین جان محمدی، حسن نصیری مقدم، جواد پوررضا، و محسن دانش مسگران، “تعیین ترکیبات مواد مغذی و کیفیت پروتئین پودر گوشت و استخوان در تغذیه جوجه های گوشتی ،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 19، no. 2، pp. 183–196، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22465/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button