APA:
کپیپوردوایی، ح.، و یوسفی، فرزانه. (1371). بررسی اثرات مصرف پودر محتوی باکتری ریزوبیوم روی عملکرد دانه و سایر خواص سویا. نهال و بذر، 8(4-3)، 21-27. SID. https://sid.ir/paper/418024/fa
Vancouver:
کپیپوردوایی ح.، یوسفی فرزانه. بررسی اثرات مصرف پودر محتوی باکتری ریزوبیوم روی عملکرد دانه و سایر خواص سویا. نهال و بذر[Internet]. 1371؛8(4-3):21-27. Available from: https://sid.ir/paper/418024/fa
IEEE:
کپیح. پوردوایی، و فرزانه یوسفی، “بررسی اثرات مصرف پودر محتوی باکتری ریزوبیوم روی عملکرد دانه و سایر خواص سویا،” نهال و بذر، vol. 8، no. 4-3، pp. 21–27، 1371، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/418024/fa