مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,952
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,382
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تجزیه کیفی و کمی قندها و اسیدهای آلی غالب در دو رقم سیب درختی سمیرم در طی بسته بندی و انبارمانی، با بهره گیری از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا(HPLC)

صفحات

 صفحه شروع 169 | صفحه پایان 184

کلیدواژه

سیب زرد گلدن( سیب زرد لبنانی)Q4
سیب قرمز گلدن (قرمز لبنانی)Q4

چکیده

 تغییرات قندهای اصلی و اسیدهای آلی دو رقم سیب درختی زرد لبنانی (Golden delicious) و قرمز لبنانی (Red delicious) پس از برداشت از باغ سمیرم اصفهان, با روش دقیق کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) در سه نوع بسته بندی چوبی, کارتنی و پلی اتلین سوراخ ار و در حین نگه داری به مدت هشت ماه در دمای 0.5 +تا 0.5- درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 90 تا 95% بر آورد شد. قندهای اصلی ساکارز , گلوکز, فروکتوز و اسیدهای آلی سیتریک و ال مالیک در هر دو رقم شناسایی و اندازه گیری شدند. اعداد به دست آمده با آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی و مقایسه میانگین آزمون چند دامنه ای دانکن تجزیه و تحلیل شدند.ارزیابی قندهای اصلی ساکارز, گلوکز و فروکتوز با دستگاه HPLC نشان داد که قند غالب در هر دو رقم فروکتوز بود و سیب زرد لبنانی, ساکارز بیشتر و گلوکز کمتری نسبت به قرمز لبنانی داشت و میزان این سه قند در هر سه نوع بسته بندی و در هر دو نوع رقم با پیشرفت دوره انبارمانی کاهش یافت. ارزیابی اسیدهای آلی سیتریک و ال مالیک با دستگاه HPLC نشان داد که اسید آلی غالب در هر دو رقم ال مالکیت بود. میزان اسید سیتریک در سیب زرد لبنانی, در ماه دوم و در سیب قرمز لبنانی در ماه اول در هر سه بسته بندی به حداکثر خود رسید و سپس تا ماه هشتم در هر سه بسته بندی و هر دو رقم حداقل بود. در مجموع,بسته بندی پلاستیکی به دلیل تغییرات فیزیکوشیمیایی کمتر , نسبت به بسته بندی دیگر در ارجحیت بود و هر دو رقم تا هشتم انبارمانی از لحاظ کیفیت شیمیایی و فیزیکی خوب باقی ماندند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دخانی، شهرام، و بهشتی، رویا. (1382). تجزیه کیفی و کمی قندها و اسیدهای آلی غالب در دو رقم سیب درختی سمیرم در طی بسته بندی و انبارمانی, با بهره گیری از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا(HPLC). علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 7(4)، 169-184. SID. https://sid.ir/paper/418244/fa

    Vancouver: کپی

    دخانی شهرام، بهشتی رویا. تجزیه کیفی و کمی قندها و اسیدهای آلی غالب در دو رقم سیب درختی سمیرم در طی بسته بندی و انبارمانی, با بهره گیری از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا(HPLC). علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1382؛7(4):169-184. Available from: https://sid.ir/paper/418244/fa

    IEEE: کپی

    شهرام دخانی، و رویا بهشتی، “تجزیه کیفی و کمی قندها و اسیدهای آلی غالب در دو رقم سیب درختی سمیرم در طی بسته بندی و انبارمانی, با بهره گیری از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا(HPLC)،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 7، no. 4، pp. 169–184، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/418244/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button