APA:
کپیحسنی، مهدی، سعیدی، قدرت اله، و رضایی، عبدالمجید. (1384). برآورد پارامترهای ژنتیکی و قابلیت ترکیب پذیری برای عملکرد دانه و اجزای آن در گندم نان. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 9(1)، 157-173. SID. https://sid.ir/paper/418725/fa
Vancouver:
کپیحسنی مهدی، سعیدی قدرت اله، رضایی عبدالمجید. برآورد پارامترهای ژنتیکی و قابلیت ترکیب پذیری برای عملکرد دانه و اجزای آن در گندم نان. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1384؛9(1):157-173. Available from: https://sid.ir/paper/418725/fa
IEEE:
کپیمهدی حسنی، قدرت اله سعیدی، و عبدالمجید رضایی، “برآورد پارامترهای ژنتیکی و قابلیت ترکیب پذیری برای عملکرد دانه و اجزای آن در گندم نان،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 9، no. 1، pp. 157–173، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/418725/fa