مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

667
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تحلیل بهره وری و تعیین مقدار بهینه استفاده از عوامل تولید سیب زمینی در شهرستان همدان

صفحات

 صفحه شروع 1003 | صفحه پایان 1010

چکیده

 روند رشد جمعیت ومحدودیت منابع تولید, ضرورت و اهمیت ارتقاء بهره وری را بیش از پیش نمایان می سازد. افزایش محصولات کشاورزی از راه افزایش سطح زیرکشت و با افزایش عملکرد امکان پذیر است . در خصوص افزایش سطح زیر کشت با محدودیت آب, زمین های مرغوب و سایرمنابع روبرو هستیم. لذا تنها راه, افزایش عملکرد است که برای این منظور لازم است که بهره وری نهاده ها را افزایش داد. دراین راستا هدف از این تحقیق اندازه گیری بهره وری و چگونگی تخصیص عوامل تولید در زراعت سیب زمینی می باشد. اطلاعات این پژوهش باروش نمونه گیری و با استفاده از پرسشنامه ازکشاورزان شهرستان همدان جمع آوری شده است. به منظور سنجش بهره وری نهاده های مورد مصرف ازتابع تولید و تحلیل نهایی استفاده شده است. تابع تولید منتخب تابع ترانسندنتال می باشد. براساس نتایج بدست آمده استفاده ازکود حیوانی و آب بسیار نزدیک به بهینه اقتصادی, و بکارگیری کارگر و مصرف سم بیشتر از حد بهینه اقتصادی است. مقایسه مزارع بزرگ و کوچک نشان می دهد که بهره بردارانی که سطح زیرکشت بیشتری دارند از نهاده های تولید به نحو مطلوب تری استفاده می کنند. دراین واحدها کود شیمیایی و کود حیوانی و آب درحد مطلوب اقتصادی بکار می رود ولی ازنیروی کار بیش از میزان بهینه استفاده میشود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیدان، سیدمحسن. (1382). تحلیل بهره وری و تعیین مقدار بهینه استفاده از عوامل تولید سیب زمینی در شهرستان همدان . علوم کشاورزی ایران، 34(4)، 1003-1010. SID. https://sid.ir/paper/418818/fa

    Vancouver: کپی

    سیدان سیدمحسن. تحلیل بهره وری و تعیین مقدار بهینه استفاده از عوامل تولید سیب زمینی در شهرستان همدان . علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1382؛34(4):1003-1010. Available from: https://sid.ir/paper/418818/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحسن سیدان، “تحلیل بهره وری و تعیین مقدار بهینه استفاده از عوامل تولید سیب زمینی در شهرستان همدان ،” علوم کشاورزی ایران، vol. 34، no. 4، pp. 1003–1010، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/418818/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button