APA:
کپیقندی، اکبر، زالی، عباسعلی، و وجدانی، پرویز. (1376). بررسی ترکیب پذیری عمومی و خصوصی صفات گندم به روش دی آلل کراس. نهال و بذر، 13(3)، 31-40. SID. https://sid.ir/paper/419898/fa
Vancouver:
کپیقندی اکبر، زالی عباسعلی، وجدانی پرویز. بررسی ترکیب پذیری عمومی و خصوصی صفات گندم به روش دی آلل کراس. نهال و بذر[Internet]. 1376؛13(3):31-40. Available from: https://sid.ir/paper/419898/fa
IEEE:
کپیاکبر قندی، عباسعلی زالی، و پرویز وجدانی، “بررسی ترکیب پذیری عمومی و خصوصی صفات گندم به روش دی آلل کراس،” نهال و بذر، vol. 13، no. 3، pp. 31–40، 1376، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/419898/fa