مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

515
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

181
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید کپسولهای نشاسته دار باکتری Bacillus thuringiensis Berliner حاوی مواد همراه مختلف و بررسی کارآیی آنها

صفحات

 صفحه شروع 855 | صفحه پایان 862

چکیده

 باکتری Bacillus thuringiensis B. یکی از موثرترین حشره کش های میکروبی است که برای کنترل لارو بالپولکدارن درمزرعه به کارمی رود ولی به دلیل اثرات مخرب نور خورشید روی اسپورها و کریستال های این باکتری کارآیی آن در مزرعه محدود است و برای به حداقل رساندن کاهش کارآیی باید درفرمولاسیون های آن مواد محافظ پرتو فرابنفش موجود باشد. دراین تحقیق 16 فرمولاسیون مورد ارزیابی قرار گرفت و معلوم گردید که از لحاظ افزایش کارآیی باکتری درتحت تابش نور خورشید مناسب ترین فرمولاسیون مخلوط باکتری, ملاس چغندرقند و حنا می باشد. تعدادی از فرمولاسیون (گروه (Iتحت تابش نور خورشید فاقد پرتو فرابنفش قرار گرفتند و تعداد دیگری از فرمولاسیون ها به مدت یک روز(گروه (II و یا دو روز (گروه (III تحت تابش نور خورشید واقع شدند جهت بررسی کارآیی فرمولاسیون ها از لاروهای سن پنجم پروانه موم خوار استفاده گردید. درگروهI, فرمولاسیون های کپسوله شده وکپسوله نشده حاوی ملاس و حنا به ترتیب 80و 77.8 درصد تلفات درلارو ایجاد کردند. درگروه II فرمولاسیون کپسوله شده دارای ملاس وحنا با 73.3درصد بیشترین تلفات را به وجود آورد. درگروه III فرمولاسیون کپسوله شده حاوی ملاس و حنا 68.9درصد بیشترین تلفات در لارو ایجاد نمود. رابطه معکوسی بین طول مدت تابش نور خورشید و کارآیی فرمولاسیون ها مشاهده گردید. مقدار OAR فرمولاسیون کپسوله شده دارای حنا و ملاس درگروه های IIوIII  به ترتیب برابر 91.6و 86.1 درصد بود. با افزایش شکر به محلول فرمولاسیون ها به پایداری آنها افزوده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زارعی، رسول، شایسته، نورالدین، و پورمیرزا، علی اصغر. (1382). تولید کپسولهای نشاسته دار باکتری Bacillus thuringiensis Berliner حاوی مواد همراه مختلف و بررسی کارآیی آنها . علوم کشاورزی ایران، 34(4)، 855-862. SID. https://sid.ir/paper/420936/fa

    Vancouver: کپی

    زارعی رسول، شایسته نورالدین، پورمیرزا علی اصغر. تولید کپسولهای نشاسته دار باکتری Bacillus thuringiensis Berliner حاوی مواد همراه مختلف و بررسی کارآیی آنها . علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1382؛34(4):855-862. Available from: https://sid.ir/paper/420936/fa

    IEEE: کپی

    رسول زارعی، نورالدین شایسته، و علی اصغر پورمیرزا، “تولید کپسولهای نشاسته دار باکتری Bacillus thuringiensis Berliner حاوی مواد همراه مختلف و بررسی کارآیی آنها ،” علوم کشاورزی ایران، vol. 34، no. 4، pp. 855–862، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/420936/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button