APA:
کپیشهیدی، فخری، یوسفی، ج.، محمدی، ع.ا.، و مرتضوی، علی. (1374). بررسی خصوصیات ضدمیکروبی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از گوشت. علوم و صنایع کشاورزی، 9(1)، 56-78. SID. https://sid.ir/paper/424761/fa
Vancouver:
کپیشهیدی فخری، یوسفی ج.، محمدی ع.ا.، مرتضوی علی. بررسی خصوصیات ضدمیکروبی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از گوشت. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1374؛9(1):56-78. Available from: https://sid.ir/paper/424761/fa
IEEE:
کپیفخری شهیدی، ج. یوسفی، ع.ا. محمدی، و علی مرتضوی، “بررسی خصوصیات ضدمیکروبی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از گوشت،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 9، no. 1، pp. 56–78، 1374، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/424761/fa