مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,349
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

236
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

عملکرد جوجه های گوشتی در دوره محدودیت غذایی در سنین اولیه و پس از آن

صفحات

 صفحه شروع 117 | صفحه پایان 126

چکیده

 در این پژوهش اثر رقیق سازی انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه تجارتی راس در سن 6-12 روزگی بررسی گردید. این آزمایش در چارچوب طرح کاملا تصادفی با شش میزان محدودیت و در چهار تکرار انجام گرفت. برای رقیق سازی انرژی و پروتئین جیره آغازین از پوسته برنج به میزان 0.5 (شاهد), 10, 15, 20, 25 و 30 درصد استفاده شد. جیره های آزمایشی در دوره محدودیت (6-12 روزگی) دارای به ترتیب 3089, 2780, 2626, 2317 و 2163 کیلو کالری انرژی قابل متابولیسم در هر کیلوگرم جیره و 21.45, 19.29, 18.23, 17.16, 16.10 و 15.20 درصد پروتئین خام بودند. نتایج نشان داد که رقیق سازی جیره سبب افزایش مصرف خوراک در دوره محدودیت گردیده, ولی مصرف انرژی و پروتئین را کاهش داده است. میزان افزایش وزن در دوره محدودیت کاهش یافت, ولی به دلیل رشد جبرانی در دوره پس از محدودیت, تفاوت معنی داری در وزن نهایی بدن گروههای مختلف در سن 42 روزگی دیده نشد. مصرف خوراک در دوره پس از محدودیت, در گروه های تحت محدودیت اندکی کمتر از گروه شاهد بود, و به همین دلیل بازده غذایی در این گروه ها بهبود یافت, ولی اختلاف معنی داری با گروه شاهد نداشت. رقیق سازی جیره تاثیری بر درصد چربی محوطه شکمی نشان نداد. در این آزمایش اعمال 20 و 25 درصد محدودیت غذایی در هفته دوم به علت کاهش هزینه دان و افزایش جزئی در وزن نهایی سبب بهبود بازده تولید گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یوسفی کلاریکلایی، کاظم، کامیاب، عبدالرضا، و رضایی، منصور. (1381). عملکرد جوجه های گوشتی در دوره محدودیت غذایی در سنین اولیه و پس از آن . علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 6(4)، 117-126. SID. https://sid.ir/paper/426436/fa

    Vancouver: کپی

    یوسفی کلاریکلایی کاظم، کامیاب عبدالرضا، رضایی منصور. عملکرد جوجه های گوشتی در دوره محدودیت غذایی در سنین اولیه و پس از آن . علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1381؛6(4):117-126. Available from: https://sid.ir/paper/426436/fa

    IEEE: کپی

    کاظم یوسفی کلاریکلایی، عبدالرضا کامیاب، و منصور رضایی، “عملکرد جوجه های گوشتی در دوره محدودیت غذایی در سنین اولیه و پس از آن ،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 6، no. 4، pp. 117–126، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/426436/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button