مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

412
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

142
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی پلی مورفیسم الکتروفورزی ارقام گندم نان از نظر زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی پایین (LMW-GS)

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 47

چکیده

 در این تحقیق به منظور تعیین الگوی نواری زیر واحدهای گلوتنین دارای وزن مولکولی پایین (LMW-GS) , 67رقم گندم نان مورد استفاده قرار گرفت. با روش استخراج متوالی, گلوتنین و گلایدین هر یک از نمونه ها بدون آلودگی به دست آمد. برای تفکیک زیر واحدهای گلوتنین و همچنین گلایدین از روش 1-D.SDS PAGE تک مرحله ای با شیب غلظت (8.1-12.5) درصد استفاده شد. در نهایت 17 زیر واحد در سه مکان ژنی Glu-1 و 19 زیر واحد در سه مکان ژنی Glu-3 شناسایی شد. در مکان ژنی Glu-D1 زیر واحد جدید 2**+10* در چهار رقم مشاهده شد. در یک رقم جزء 1By و در رقمی دیگر جزء 1Dx بیان نشد, ولی نوارهای 7(a) و 10(i) به ترتیب و به تنهایی در دو رقم دیده شدند. در Glu-1 بیشترین فراوانی آللی برای زیر واحدهای 7+8(b), 2+12(a) و (c) نول به ترتیب با فراوانی نسبی 0.64, 0.71 و 0.56 بود و در Glu-3 بیشترین فراوانی آللی برای زیر واحدهای Glu-B3b, Glu-D3b و Glu-A3c به ترتیب با فراوانی نسبی 0.35, 0.25 و 0.40 مشاهده شد. تنوع هر یک از امکان های ژنی در Glu-3 و همچنین میانگین تنوع کل در آن نسبت به Glu-1 بیشتر بود تنوع در مکان ژنی امگاگلایدین از تنوع در مکان های ژنی Glu-1 یا Glu-3 بیشتر بود. ولی تنوع حاصل از مطالعه همزمان Glu-1 و Glu-3 بیشتر از تنوع در مکان ژنی امگاگلایدین بود. بیشترین تنوع در مطالعه همزمان مکان های ژنی Glu-1 و Glu-3 و مکان ژنی امگاگلایدین دیده شد. تنها دو رقم الموت 1 و الموت 2 از نظر همه زیر واحدهای HMW, LMW و امگاگلایدین یکسان بودند. به طور کلی تنوع مشاهده شده در مکان های ژنی مورد مطالعه از الگوی زیر پیروی می نمود: wGli, Glu-3, Glu-1>Glu-3, Glu-1>wGli>Glu-3> Glu-1

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ایزدی دربندی، علی، یزدی صمدی، بهمن، عبدمیشانی، سیروس، شاه نجات بوشهری، علی اکبر، و شهریاری احمدی، فرج اله. (1381). بررسی پلی مورفیسم الکتروفورزی ارقام گندم نان از نظر زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی پایین (LMW-GS). علوم کشاورزی ایران، 33(1)، 37-47. SID. https://sid.ir/paper/431514/fa

    Vancouver: کپی

    ایزدی دربندی علی، یزدی صمدی بهمن، عبدمیشانی سیروس، شاه نجات بوشهری علی اکبر، شهریاری احمدی فرج اله. بررسی پلی مورفیسم الکتروفورزی ارقام گندم نان از نظر زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی پایین (LMW-GS). علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1381؛33(1):37-47. Available from: https://sid.ir/paper/431514/fa

    IEEE: کپی

    علی ایزدی دربندی، بهمن یزدی صمدی، سیروس عبدمیشانی، علی اکبر شاه نجات بوشهری، و فرج اله شهریاری احمدی، “بررسی پلی مورفیسم الکتروفورزی ارقام گندم نان از نظر زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی پایین (LMW-GS)،” علوم کشاورزی ایران، vol. 33، no. 1، pp. 37–47، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/431514/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button