Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

276
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

رابطه زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا و کیفیت نانوایی در گندم نان

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فاتحی، ف.، ملکی، م.، و صلواتی، ا.. (1385). رابطه زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا و کیفیت نانوایی در گندم نان. کنگره ژنتیک ایران، -(9)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/486027/fa

    Vancouver: کپی

    فاتحی ف.، ملکی م.، صلواتی ا.. رابطه زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا و کیفیت نانوایی در گندم نان. کنگره ژنتیک ایران[Internet]. 1385؛-(9):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/486027/fa

    IEEE: کپی

    ف. فاتحی، م. ملکی، و ا. صلواتی، “رابطه زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا و کیفیت نانوایی در گندم نان،” کنگره ژنتیک ایران، vol. -، no. 9، pp. 0–0، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/486027/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا