مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

841
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

261
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر تنش رطوبتی بر صفات کمی و کیفی میوه هلو

صفحات

 صفحه شروع 749 | صفحه پایان 754

چکیده

 به منظور بررسی اثرات تنش رطوبتی در مراحل مختلف فنولوژیکی رشد میوه بر صفات کمی و کیفی میوه هلو, آزمایشی در باغ تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران (کرج) در قالب طرح کرت های خرد شده, با آرایش بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار اجرا گردید. چهار رقم (ردهون, جی.اچ.هیل, سفید مشهد. سرخ و سفید مشهد) به عنوان عامل اصلی و پنج تیمار تنش رطوبتی (تنش در دوره اول رشد میوه, تنش در دوره دوم, تنش در دوره سوم, تنش در دورههای اول و دوم و شاهد) به عنوان عامل فرعی مورد مقایسه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که تنش رطوبتی در دوره سوم رشد میوه به طور معنی داری متوسط وزن میوه, اندازه میوه و مقدار آب میوه را کاهش می دهد در حالی که مقدار کل مواد جامد محلول میوه (T.S.S) و اسیدیته میوه افزایش می یابد. تنش رطوبتی در دوره دوم رشد میوه (مرحله سخت شدن هسته) وزن میوه را با اختلاف معنی داری در سطح %1 نسبت به سایر تیمارها افزایش داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کرمی، فرهاد، طلایی، علیرضا، لسانی، حسین، و رسول زاده، سعید. (1381). اثر تنش رطوبتی بر صفات کمی و کیفی میوه هلو. علوم کشاورزی ایران، 33(4)، 749-754. SID. https://sid.ir/paper/433857/fa

    Vancouver: کپی

    کرمی فرهاد، طلایی علیرضا، لسانی حسین، رسول زاده سعید. اثر تنش رطوبتی بر صفات کمی و کیفی میوه هلو. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1381؛33(4):749-754. Available from: https://sid.ir/paper/433857/fa

    IEEE: کپی

    فرهاد کرمی، علیرضا طلایی، حسین لسانی، و سعید رسول زاده، “اثر تنش رطوبتی بر صفات کمی و کیفی میوه هلو،” علوم کشاورزی ایران، vol. 33، no. 4، pp. 749–754، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/433857/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button