APA:
کپیکامکار، ابوالفضل، رضایی مجاز، مهران، و پژند، نوروزعلی. (1380). مقایسه تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفرهای اصلاح شده) بر قابلیت نگهداری گوشت تازه و سرد نیمچه های گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 56(3)، 17-22. SID. https://sid.ir/paper/433960/fa
Vancouver:
کپیکامکار ابوالفضل، رضایی مجاز مهران، پژند نوروزعلی. مقایسه تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفرهای اصلاح شده) بر قابلیت نگهداری گوشت تازه و سرد نیمچه های گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1380؛56(3):17-22. Available from: https://sid.ir/paper/433960/fa
IEEE:
کپیابوالفضل کامکار، مهران رضایی مجاز، و نوروزعلی پژند، “مقایسه تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفرهای اصلاح شده) بر قابلیت نگهداری گوشت تازه و سرد نیمچه های گوشتی،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 56، no. 3، pp. 17–22، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/433960/fa