APA:
کپیرکنی، نوردهر، رضایی مجاز، مهران، و بکایی، سعید. (1380). مطالعه مقایسه ای تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفر اصلاح شده) و اثرات ترکیبی آنها با اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت سرد و تازه گوسفند. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 56(3)، 5-11. SID. https://sid.ir/paper/432162/fa
Vancouver:
کپیرکنی نوردهر، رضایی مجاز مهران، بکایی سعید. مطالعه مقایسه ای تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفر اصلاح شده) و اثرات ترکیبی آنها با اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت سرد و تازه گوسفند. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1380؛56(3):5-11. Available from: https://sid.ir/paper/432162/fa
IEEE:
کپینوردهر رکنی، مهران رضایی مجاز، و سعید بکایی، “مطالعه مقایسه ای تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفر اصلاح شده) و اثرات ترکیبی آنها با اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت سرد و تازه گوسفند،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 56، no. 3، pp. 5–11، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/432162/fa