Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

885
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

244
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه مقایسه ای تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفر اصلاح شده) و اثرات ترکیبی آنها با اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت سرد و تازه گوسفند

صفحات

 صفحه شروع 5 | صفحه پایان 11

چکیده

 امروزه یکی از مهمترین روشها جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت تازه بدون کاهش کیفیت آن بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده می باشد که در برخی از کشورهای خارجی تحقیقات زیادی در این زمینه بویژه بر روی گوشت غیر گوسفند مثل گوشت گاو, خوک و غیره صورت گرفته است از طرفی در کشتارگاههای اغلب کشورها از اسپری محلول اسید لاکتیک )اکثرا 1 درصد( به منظور کاهش بار میکروبی سطح لاشه استفاده می کنند. لذا با توجه به این موضوع امکان استفاده از این محلول در بسته بندیها جهت بهبود کیفیت نگهداری گوشت بسته بندی شده وجود دارد به طوری که بعضی از محققین از آن در بسته بندی گوشت در شرایط خلا بهره بردند. در این تحقیق به منظور مقایسه 4 روش بسته بندی )معمولی و سه نوع اتمسفر شامل (N2%60+Co2%40, N2%80+Co2%20, N2%50+Co2%50) بر زمان ماندگاری گوشت گوسفند و ارزیابی تاثیر اسپری اسیدلاکتیک 1 درصد بر زمان ماندگاری گوشت بسته بندی شده, نمونه های تیمار شده با اسیدلاکتیک 1 درصد و نمونه های تیمار نشده را پس از بسته بندی با 4 روش فوق در سردخانه 3 درجه سانتیگراد نگهداری کرده و از روز چهارم به بعد فاصله 3 روز به 3 روز از سردخانه خارج کرده و مورد آزمونهای شیمیایی pH) و (TVN, میکروبی total count), شمارش کلیفرم و شمارش کلی باکتریهای بی هوازی( و حسی (درصد خونابه, نوع رنگ و بو) قرار گرفتند. نمونه شاهد نیز بلافاصله پس از برداشت از لاشه مورد آزمون فوق قرار گرفت. نتایج نهایی به دست آمده به شرح زیر می باشد. زمان ماندگاری گوشت گوسفند در بسته بندی معمولی 4 روز, در بسته بندی N2%80+Co2%20 و N2%50+Co2%50 10 روز و در بسته بندی, N2%60+Co2%40 تا 13 روز برآورد شد. با توجه به تاثیر معنی دار اسپری اسیدلاکتیک 1 درصد بر کاهش پارامترهای شیمیایی و میکروبی گوشت در بسته بندی معمولی و حفظ کیفیت مطلوب شیمیایی و میکروبی آن تا روز هفتم, استفاده از اسپری فوق در بسته بندی معمولی جهت بهبود کیفیت نگهداری گوشت توصیه می گردد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رکنی، نوردهر، رضایی مجاز، مهران، و بکایی، سعید. (1380). مطالعه مقایسه ای تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفر اصلاح شده) و اثرات ترکیبی آنها با اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت سرد و تازه گوسفند. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 56(3)، 5-11. SID. https://sid.ir/paper/432162/fa

    Vancouver: کپی

    رکنی نوردهر، رضایی مجاز مهران، بکایی سعید. مطالعه مقایسه ای تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفر اصلاح شده) و اثرات ترکیبی آنها با اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت سرد و تازه گوسفند. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1380؛56(3):5-11. Available from: https://sid.ir/paper/432162/fa

    IEEE: کپی

    نوردهر رکنی، مهران رضایی مجاز، و سعید بکایی، “مطالعه مقایسه ای تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفر اصلاح شده) و اثرات ترکیبی آنها با اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت سرد و تازه گوسفند،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 56، no. 3، pp. 5–11، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/432162/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا