APA:
کپیخسروی، الهام، دخانی، شهرام، و کبیر، غلامحسین. (1384). مطالعه تاثیر آلفا توکوفرول و پروپیل گالات بر میزان اکسیداسیون خود به خودی چربی, تغییرات فیزیکی و تغییرات شیمیایی در سوسیس آلمانی در طول مدت انبارمانی در بسته بندی های مختلف. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 9(3)، 217-228. SID. https://sid.ir/paper/434538/fa
Vancouver:
کپیخسروی الهام، دخانی شهرام، کبیر غلامحسین. مطالعه تاثیر آلفا توکوفرول و پروپیل گالات بر میزان اکسیداسیون خود به خودی چربی, تغییرات فیزیکی و تغییرات شیمیایی در سوسیس آلمانی در طول مدت انبارمانی در بسته بندی های مختلف. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1384؛9(3):217-228. Available from: https://sid.ir/paper/434538/fa
IEEE:
کپیالهام خسروی، شهرام دخانی، و غلامحسین کبیر، “مطالعه تاثیر آلفا توکوفرول و پروپیل گالات بر میزان اکسیداسیون خود به خودی چربی, تغییرات فیزیکی و تغییرات شیمیایی در سوسیس آلمانی در طول مدت انبارمانی در بسته بندی های مختلف،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 9، no. 3، pp. 217–228، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/434538/fa