Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,574
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

508
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف آهن و بر روی مقدار عناصر و عملکرد توت فرنگی رقم سلوا

صفحات

 صفحه شروع 1065 | صفحه پایان 1073

چکیده

 اثر سه سطح آهن و بر بر عملکرد و غلظت بعضی از عناصر برگ, ریشه و میوه توت فرنگی روز خنثی, رقم سلوا(Fragaria × ananassa Duch. 'Selva') بررسی شد. گیاهان آزمایشی در بستر کشت مخلوط پیت خزه و پرلیت کاشته شدند و با محلولهای غذایی کامل با سه غلظت مختلف آهن و بر آبیاری شدند. غلظت آهن و بر در محلولهای غذایی بترتیب 5 میلی گرم آهن و 0.75 میلی گرم بر, 10 میلی گرم آهن و 1.5 میلی گرم بر, 20 میلی گرم آهن و 3 میلی گرم بر در لیتر به همراه مقدار کافی از سایر عناصر ضروری گیاه (pH=5.8) بود. نتایج نشان داد سطوح مختلف آهن و بر تاثیری روی عملکرد گیاهان نداشتند, اما افزایش آهن و بر سبب افزایش نیتروژن کل, پتاسیم و بر برگها و کاهش مقدار نیترات, فسفر, کلسیم, منیزیم و آهن برگها شدند. مقدار نیترات, نیتروژن کل, فسفر و منیزیم میوه ها افزایش یافت. همچنین افزایش سطح آهن و بر موجب افزایش مقدار نیتروژن کل, فسفر و پتاسیم در ریشه شد. از آنجاییکه در این تحقیق افزایش مقدار آهن و بر در محلول غذایی سبب افزایش عملکرد نشد, بنابراین سطح اول و دوم آهن و بر (5 یا 10 میلی گرم آهن و 0.75 یا 1.5 میلی گرم بر در لیتر) که مقدار نیترات میوه در آن کمتر و مقدار سایر عناصر در آن در حد متوسط قرار دارد بر سایر تیمارها برتری نشان دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تقوی، تکتم السادات، بابالار، مصباح، عبادی، علی، ابراهیم زاده معبود، حسن، و عسگری، محمدعلی. (1384). اثر سطوح مختلف آهن و بر روی مقدار عناصر و عملکرد توت فرنگی رقم سلوا. علوم کشاورزی ایران، 36(5)، 1065-1073. SID. https://sid.ir/paper/436965/fa

    Vancouver: کپی

    تقوی تکتم السادات، بابالار مصباح، عبادی علی، ابراهیم زاده معبود حسن، عسگری محمدعلی. اثر سطوح مختلف آهن و بر روی مقدار عناصر و عملکرد توت فرنگی رقم سلوا. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1384؛36(5):1065-1073. Available from: https://sid.ir/paper/436965/fa

    IEEE: کپی

    تکتم السادات تقوی، مصباح بابالار، علی عبادی، حسن ابراهیم زاده معبود، و محمدعلی عسگری، “اثر سطوح مختلف آهن و بر روی مقدار عناصر و عملکرد توت فرنگی رقم سلوا،” علوم کشاورزی ایران، vol. 36، no. 5، pp. 1065–1073، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/436965/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا