APA:
کپیطالعی، علیرضا، و بیگی، ا.. (1375). بررسی میزان ترکیب پذیری و هتروزیس در ارقام گندم نان به روش دورگیری دی آلل. علوم کشاورزی ایران، 27(2)، 140-153. SID. https://sid.ir/paper/436979/fa
Vancouver:
کپیطالعی علیرضا، بیگی ا.. بررسی میزان ترکیب پذیری و هتروزیس در ارقام گندم نان به روش دورگیری دی آلل. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1375؛27(2):140-153. Available from: https://sid.ir/paper/436979/fa
IEEE:
کپیعلیرضا طالعی، و ا. بیگی، “بررسی میزان ترکیب پذیری و هتروزیس در ارقام گندم نان به روش دورگیری دی آلل،” علوم کشاورزی ایران، vol. 27، no. 2، pp. 140–153، 1375، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/436979/fa