Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

605
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

118
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف مس و ویتامین C افزون بر نیاز غذایی، بر میزان کلسترول و دیگر اجزای سرم خون و تلفات جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 137 | صفحه پایان 144

چکیده

 در این آزمایش, اثر سطوح مختلف صفر, 100 و 200 میلی گرم در کیلوگرم مس و صفر, 400 و 800 میلی گرم در کیلوگرم ویتامین C افزون بر نیاز غذایی, بر میزان کلسترول و دیگر اجزای سرم خون 360 قطعه جوجه گوشتی نژاد هیبرید, در یک طرح بلوک کامل تصادفی به صورت فاکتوریل 3 ´ 3 و در چهار تکرار 10 قطعه ای به مدت 56 روز مورد بررسی قرار گرفت. در سن 56 روزگی, از هر واحد آزمایشی یک نمونه از هر جنس بر پایه میانگین وزن گروه انتخاب, و در هنگام کشتار, نمونه های خون جمع آوری گردید. پس از جداسازی سرم از خون, اجزای چربی (کلسترول, تری گلیسرید و HDL), مس و ویتامین C سرم اندازه گیری شد.نتایج نشان داد که غلظت مس, ویتامین C, کلسترول, LDL و HDL سرم خون به گونه معنی داری (P<0.05) تحت تاثیر مصرف ویتامین C و مس جیره قرار گرفت. این تاثیر باعث کاهش کلسترول و افزایش HDL گردید. LDL سرم به گونه معنی داری (P<0.05) با افزایش ویتامین C و مس کاهش یافت. مقادیر هماتوکریت و درصد تلفات در تیمارهای گوناگون از سطوح مختلف مکمل مس و ویتامین C تاثیر نپذیرفت, هر چند که میانگین تلفات در گروه هایی که مس و ویتامین C دریافت کرده بودند, کمتر از گروه شاهد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کریمی، احمد، سمیع، عبدالحسین، و پوررضا، جواد. (1380). اثر سطوح مختلف مس و ویتامین C افزون بر نیاز غذایی, بر میزان کلسترول و دیگر اجزای سرم خون و تلفات جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 5(2)، 137-144. SID. https://sid.ir/paper/437179/fa

    Vancouver: کپی

    کریمی احمد، سمیع عبدالحسین، پوررضا جواد. اثر سطوح مختلف مس و ویتامین C افزون بر نیاز غذایی, بر میزان کلسترول و دیگر اجزای سرم خون و تلفات جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1380؛5(2):137-144. Available from: https://sid.ir/paper/437179/fa

    IEEE: کپی

    احمد کریمی، عبدالحسین سمیع، و جواد پوررضا، “اثر سطوح مختلف مس و ویتامین C افزون بر نیاز غذایی, بر میزان کلسترول و دیگر اجزای سرم خون و تلفات جوجه های گوشتی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 5، no. 2، pp. 137–144، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/437179/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا