مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

293
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

458
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر جایگزینی پودر ماهی با آکوپرو ( کنجاله سویای فرآوری شده) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیم های گوارشی در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 59

چکیده

 در مطالعه حاضر, تأثیر جایگزینی پودر ماهی با کنجاله سویای فرآوری شده (آکوپرو) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیم های لیپاز, آمیلاز و پروتئاز اسیدی در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) (وزن متوسط: 3/0± 38/2 گرم) به مدت 6 هفته بررسی شد. پنج جیره آزمایشی با سطوح جایگزینی (0% =A ), (25 % = B), (50 % = C), (75 % D =) و (100% E=) آرد ماهی با آکوپرو تهیه گردید. بررسی شاخص-های افزایش وزن بدن, نرخ رشد نسبی, نسبت کارایی پروتئین و چربی نشان داد در جیره آزمایشی 50 % بطور معنی داری بالاتر از سایر تیمارها بودند (05/0 p <), در حالی که شاخص های نسبت کارایی غذا و ضریب تبدیل غذایی در جیره آزمایشی 50 % به ترتیب, بیشترین و کمترین مقدار را نشان دادند ولی اختلاف معنی داری با سایر تیمارها مشاهده نگردید (05/0p >). بالاترین میزان نرخ بقاء در جیره آزمایشی 75% مشاهده شد که تحت تاثیر مقدار آکوپرو در جیره قرار نگرفت. بیش ترین میزان فعالیت آنزیم های لیپاز, آمیلاز و پروتئاز اسیدی به ترتیب از ضمائم پیلوریک, روده و معده در ماهیان تغذیه شده با جیره آزمایشی 50 % مشاهده شد که نسبت به سایر جیره های غذایی اختلاف معنی داری را نشان داد (05/0> p). براساس نتایج حاصل از عملکرد رشد و فعالیت آنزیم های لیپاز, آمیلاز و پروتئاز اسیدی, جیره حاوی 50 % آکوپرو نسبت به سایر جیره ها می تواند برای رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان مناسب باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    موحدراد، فاطمه، حاجی مرادلو، عبدالمجید، زمانی، عباس، و کلنگی، حامد. (1397). بررسی اثر جایگزینی پودر ماهی با آکوپرو ( کنجاله سویای فرآوری شده) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیم های گوارشی در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 27(2 )، 47-59. SID. https://sid.ir/paper/4391/fa

    Vancouver: کپی

    موحدراد فاطمه، حاجی مرادلو عبدالمجید، زمانی عباس، کلنگی حامد. بررسی اثر جایگزینی پودر ماهی با آکوپرو ( کنجاله سویای فرآوری شده) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیم های گوارشی در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1397؛27(2 ):47-59. Available from: https://sid.ir/paper/4391/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه موحدراد، عبدالمجید حاجی مرادلو، عباس زمانی، و حامد کلنگی، “بررسی اثر جایگزینی پودر ماهی با آکوپرو ( کنجاله سویای فرآوری شده) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیم های گوارشی در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 27، no. 2 ، pp. 47–59، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4391/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا