مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

392
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

539
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر استفاده برخی از عصارهای گیاهی بر رشد و تغذیه، آنزیم های گوارشی و پارامترهای ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 56

چکیده

 تاثیر عصاره های کونوکارپوس (Conocarpus erectus L. ), پالونیا (Paulownia fortunei) و مخلوط آنها (%50 کونوکارپوس+ %50 پالونیا) بر کارایی رشد و تغذیه, فعالیت آنزیم-های گوارشی و ایمنی غیر اختصاصی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مورد مطالعه قرار گرفت. ماهیان به 4 گروه تغذیه ای با رژیم غذایی %0 (T1), %1 عصاره کونوکارپوس (T2), %1 عصاره پالونیا (T3) و مخلوط آنها (T4) به مدت 30 روز تقسیم شدند. 180 قطعه ماهی (09/4± 57 گرم) به طور تصادفی در 12 آکواریوم 70 لیتری قرار گرفتند که به 3 تیمار و 1 شاهد تقسیم شدند. عملکرد رشد ماهیان در همه تیمارهای تغذیه شده با عصاره های گیاهی در مقایسه با شاهد افزایش معنی دار آماری داشت (05/0p<)؛ بیشترین مقدار در تیمار 4 بدست آمد. ضریب تبدیل غذایی (FCR) در تیمارهای آزمایشی نسبت به تیمار شاهد بهبود یافت. سطوح آنزیم های گوارشی افزایش معنی داری در تیمار 3 ماهی تغذیه شده با %1 عصاره پالونیا در مقایسه با سایر تیمارها و شاهد نشان داد. اختلاف معنی داری بین تیمارهای آزمایشی مختلف و شاهد در سطح پروتئین و آلبومین سرم خون ماهی وجود نداشت (05/0p>) در حالیکه مقادیر گلوکز و هموگلوبین در ماهیان مصرف کننده عصاره گیاهی افزایش معنی داری آماری داشتند. نتایج این آزمایش نشان داد که استفاده از عصارهای کنوکارپوس و پالونیا در جیره ماهی قزل آلای رنگین کمان منجر به بهبود رشد, آنزیم های گوارشی و ایمنی غیر اختصاصی خون شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خادمی حمیدی، محمد، آدینه، حسین، هرسیج، محمد، و قلی پورکنعانی، حسنا. (1398). تاثیر استفاده برخی از عصارهای گیاهی بر رشد و تغذیه, آنزیم های گوارشی و پارامترهای ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 28(5 )، 47-56. SID. https://sid.ir/paper/4995/fa

    Vancouver: کپی

    خادمی حمیدی محمد، آدینه حسین، هرسیج محمد، قلی پورکنعانی حسنا. تاثیر استفاده برخی از عصارهای گیاهی بر رشد و تغذیه, آنزیم های گوارشی و پارامترهای ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1398؛28(5 ):47-56. Available from: https://sid.ir/paper/4995/fa

    IEEE: کپی

    محمد خادمی حمیدی، حسین آدینه، محمد هرسیج، و حسنا قلی پورکنعانی، “تاثیر استفاده برخی از عصارهای گیاهی بر رشد و تغذیه, آنزیم های گوارشی و پارامترهای ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 28، no. 5 ، pp. 47–56، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4995/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button