مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

507
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی پویایی بانک بذر علفهای هرز در تناوب های مختلف لوبیا، چغندرقند، ذرت و آیش

صفحات

 صفحه شروع 72 | صفحه پایان 80

چکیده

پویایی بانک بذر علفهای هرز در چهار تیمار مختلف تناوب های آیش- ذرت , جو- لوبیا, آیش- ذرت, جو- ذرت, آیش- ذرت- جو- چغندر قند و آیش- ذرت- جو- آیش با استفاده از طرح کرتهای کاملا تصادفی با 4 تکرار مورد بررسی قرار گرفت. تراکم و تنوع گونه ای بذور موجود در بانک بذر در سال آخر دوره تناوب در دو نوبت مورد بررسی قرار گرفت. اولین نمونه برداری قبل از کاشت محصول در تاریخ 81/2/19 (بهار) و نمونه برداری دوم پس از برداشت محصول در تاریخ 81/9/19 (پاییز) انجام گرفت. بیشترین گروه علف های هرز پهن برگ های یکساله بودند که متجاوز از 90 درصد کل تراکم علف های هرز را تشکیل می دادند. میانگین تراکم بذور موجود در لایه سطحی خاک (20-0 سانتی متر) در تناوب آیش- ذرت- جو- لوبیا در پایین ترین سطح قرار داشت و تناوب آیش- ذرت- جو- آیش بالاترین میزان بذر را دارا بود. بررسی تاثیر گیاه زراعی بر بانک بذر نشان داد که تراکم بذور موجود می تواند تحت تاثیر نوع گیاه زراعی نیز قرار گیرد و می توان از آن به عنوان یک راهکار در مدیریت تلفیقی علفهای هرز با استفاده از سرعت رشد گیاه زراعی در هشت هفته پس از کاشت و بستن کانوپی مانع از رشد علفهای هرز رشد, که این عدم رقابت سبب رشد سریعتر گیاه زراعی و استفاده بهتر از منابع می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خرقانی، فریبا، راشدمحصل، محمدحسن، و نصیری محلاتی، مهدی. (1384). ارزیابی پویایی بانک بذر علفهای هرز در تناوب های مختلف لوبیا, چغندرقند, ذرت و آیش. علوم و صنایع کشاورزی، 19(1)، 72-80. SID. https://sid.ir/paper/439638/fa

    Vancouver: کپی

    خرقانی فریبا، راشدمحصل محمدحسن، نصیری محلاتی مهدی. ارزیابی پویایی بانک بذر علفهای هرز در تناوب های مختلف لوبیا, چغندرقند, ذرت و آیش. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1384؛19(1):72-80. Available from: https://sid.ir/paper/439638/fa

    IEEE: کپی

    فریبا خرقانی، محمدحسن راشدمحصل، و مهدی نصیری محلاتی، “ارزیابی پویایی بانک بذر علفهای هرز در تناوب های مختلف لوبیا, چغندرقند, ذرت و آیش،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 19، no. 1، pp. 72–80، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/439638/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button