مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,453
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

208
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

طراحی و ساخت مکانیزم بردارنده و انتقال دهنده میوه های کروی شکل

صفحات

 صفحه شروع 185 | صفحه پایان 199

چکیده

 هدف از این تحقیق طراحی و ساخت یک دستگاه مکانیزم بردار گذار میوه است, به طوری که بتوان میوه را از مکان مشخصی به مکان دیگر, با حداقل آسیب به بافت میوه انتقال داد. روش کار به این صورت است که ابتدا گیرنده مکانیکی گریپر (Gripper) با طراحی مناسب که بتواند میوه هایی به قطر 5 تا 9 سانتی متر را به صورتی  مطمئن در بر گیرد طراحی و ساخته شد. ویژگی این گریپر باید به گونه ای باشد که میوه را بدون آنکه صدمه ای به آن وارد کند گرفته و زمان بندی مشخصی را در گرفتن و رها کردن میوه به اجرا گذارد. در طراحی این گریپر از مکانیزم لنگ- لغزنده استفاده شد. برای اجرای زمان بندی مناسب در گرفتن و رها کردن میوه, عضو لغزنده حرکت خود را از بادامک در یافت می کند. تحلیل های سینماتیکی و دینامیکی لازم برای گریپر انجام و عملکرد آن توسط نرم افزار Working Model شبیه سازی گردید. در مرحله بعد مکانیزمی چهار میله ای به گونه ای که بتواند گریپر را از نقطه ای به نقطه دیگر انتقال دهد طراحی و ساخته شد. پس از انجام تحلیل سینماتیکی, معادله حاکم بر حرکت بازو استخراج و تحلیل دینامیکی انجام گردید. پس از نصب گریپر بر روی مکانیزم (بازو), آزمایش هایی به منظور مشاهده عملکرد گریپر و بازو در کنار یکدیگر انجام گرفت. در این آزمایش ها از میوه های کروی شکلی چون سیب و پرتغال استفاده شد. در این بررسی مشخص شد که گریپر قادر است برای میوه های کروی کشیده مانند سیب به طور موثری عمل گرفتن و رها کردن را به اجرا گذارد. هم چنین کارایی مناسب بازو در ایجاد حرکتی پیوسته و بدون ضربه مشاهده شد. برای میوه های با ابعاد بزرگ تر, با انجام اصلاحاتی جزئی در انگشتی های گریپر می توان عمل گرفتن و رها کردن را به نحو مطلوبی به انجام رساند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عارفی، رضا، نحوی، حسن، و همت، عباس. (1385). طراحی و ساخت مکانیزم بردارنده و انتقال دهنده میوه های کروی شکل. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 10(3 (الف))، 185-199. SID. https://sid.ir/paper/440093/fa

    Vancouver: کپی

    عارفی رضا، نحوی حسن، همت عباس. طراحی و ساخت مکانیزم بردارنده و انتقال دهنده میوه های کروی شکل. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1385؛10(3 (الف)):185-199. Available from: https://sid.ir/paper/440093/fa

    IEEE: کپی

    رضا عارفی، حسن نحوی، و عباس همت، “طراحی و ساخت مکانیزم بردارنده و انتقال دهنده میوه های کروی شکل،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 10، no. 3 (الف)، pp. 185–199، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/440093/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button