APA:
کپیزهروی، مریم، نصیری مقدم، حسن، افتخاری شاهرودی، فریدون، و دانش مسگران، محسن. (1380). اثر نوع منبع و سطح کلسیم جیره غذایی و اندازه ذرات سنگ آهک بر ویژگی های تولیدی و سختی استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 5(3)، 143-154. SID. https://sid.ir/paper/440910/fa
Vancouver:
کپیزهروی مریم، نصیری مقدم حسن، افتخاری شاهرودی فریدون، دانش مسگران محسن. اثر نوع منبع و سطح کلسیم جیره غذایی و اندازه ذرات سنگ آهک بر ویژگی های تولیدی و سختی استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1380؛5(3):143-154. Available from: https://sid.ir/paper/440910/fa
IEEE:
کپیمریم زهروی، حسن نصیری مقدم، فریدون افتخاری شاهرودی، و محسن دانش مسگران، “اثر نوع منبع و سطح کلسیم جیره غذایی و اندازه ذرات سنگ آهک بر ویژگی های تولیدی و سختی استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 5، no. 3، pp. 143–154، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/440910/fa