APA:
کپیآق، گل بهار، دستار، بهروز، شمس شرق، محمود، هاشمی، سیدرضا،. (1392). اثرات سطوح مختلف سیاه دانه در جیره های حاوی سطوح متفاوت پروتئین بر عملکرد, کیفیت بستر و شاخصهای استخوان درشت نی جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 23(3 )، 181-194. SID. https://sid.ir/paper/147599/fa
Vancouver:
کپیآق گل بهار، دستار بهروز، شمس شرق محمود، هاشمی سیدرضا. اثرات سطوح مختلف سیاه دانه در جیره های حاوی سطوح متفاوت پروتئین بر عملکرد, کیفیت بستر و شاخصهای استخوان درشت نی جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(3 ):181-194. Available from: https://sid.ir/paper/147599/fa
IEEE:
کپیگل بهار آق، بهروز دستار، محمود شمس شرق، سیدرضا هاشمی،، “اثرات سطوح مختلف سیاه دانه در جیره های حاوی سطوح متفاوت پروتئین بر عملکرد, کیفیت بستر و شاخصهای استخوان درشت نی جوجه های گوشتی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 3 ، pp. 181–194، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147599/fa