APA:
کپینجفیان، گودرز. (1380). بررسی تاثیر میزان پروتئین دانه در بروز خواص کیفی چهار رقم گندم نان در رابطه با ژنوتیپ گلوتنین های سنگین در آنها. علوم کشاورزی ایران، 32(3)، 501-513. SID. https://sid.ir/paper/441069/fa
Vancouver:
کپینجفیان گودرز. بررسی تاثیر میزان پروتئین دانه در بروز خواص کیفی چهار رقم گندم نان در رابطه با ژنوتیپ گلوتنین های سنگین در آنها. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1380؛32(3):501-513. Available from: https://sid.ir/paper/441069/fa
IEEE:
کپیگودرز نجفیان، “بررسی تاثیر میزان پروتئین دانه در بروز خواص کیفی چهار رقم گندم نان در رابطه با ژنوتیپ گلوتنین های سنگین در آنها،” علوم کشاورزی ایران، vol. 32، no. 3، pp. 501–513، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/441069/fa