APA:
کپیتوسلی، امیر، نعمت زاده، قربانعلی، و رودبارکلاری، فرشاد. (1384). تجزیه و تحلیل ژنتیکی عطر و طعم برنج به کمک نشانگر رپید و روش کلاسیک. علوم کشاورزی ایران، 36(4)، 911-916. SID. https://sid.ir/paper/441134/fa
Vancouver:
کپیتوسلی امیر، نعمت زاده قربانعلی، رودبارکلاری فرشاد. تجزیه و تحلیل ژنتیکی عطر و طعم برنج به کمک نشانگر رپید و روش کلاسیک. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1384؛36(4):911-916. Available from: https://sid.ir/paper/441134/fa
IEEE:
کپیامیر توسلی، قربانعلی نعمت زاده، و فرشاد رودبارکلاری، “تجزیه و تحلیل ژنتیکی عطر و طعم برنج به کمک نشانگر رپید و روش کلاسیک،” علوم کشاورزی ایران، vol. 36، no. 4، pp. 911–916، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/441134/fa