Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,089
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

532
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی نحوه توارث صفت عطر و طعم برنج از طریق ارزیابی فنوتیپی

صفحات

 صفحه شروع 129 | صفحه پایان 134

چکیده

برنج یکی از مهمترین گیاهان زراعی بوده و دارای نقش تعیین کننده ای در اقتصاد کشور می باشد. عطر و طعم نیز از صفات مهمی است که نقش اساسی در بازارپسندی و قیمت برنج دارد. در تحقیق حاضر نحوه توارث صفت عطر و طعم از طریق ارزیابی فنوتیپی مورد بررسی قرار گرفته است. برای تحقیق این موضوع, در سال اول رقم معطر رشتی در رقم غیر معطر IR28 تلاقی داده شد. سپس نسل F1 را در سال زراعی بعد (سال دوم) کشت کرده و بذر توده F2 از آن بدست آمد. در سال سوم بذر F2 کشت گردید. نتایج بدست آمده از تجزیه و تحلیل فنوتیپی عطر و طعم برنج در نسل F2 نشان داد که این صفت در مقایسه با نسبت های مختلف موجود, تنها با نسبت 15:1 (ارقام معطر: غیر معطر) با احتمال 95 درصد کنترل می شود. این مطلب بیانگر کنترل این صفت توسط دو ژن مغلوب در نسل مورد بررسی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    توسلی، امیر، و نعمت زاده، قربانعلی. (1385). بررسی نحوه توارث صفت عطر و طعم برنج از طریق ارزیابی فنوتیپی. مجله علمی کشاورزی، 29(1)، 129-134. SID. https://sid.ir/paper/24722/fa

    Vancouver: کپی

    توسلی امیر، نعمت زاده قربانعلی. بررسی نحوه توارث صفت عطر و طعم برنج از طریق ارزیابی فنوتیپی. مجله علمی کشاورزی[Internet]. 1385؛29(1):129-134. Available from: https://sid.ir/paper/24722/fa

    IEEE: کپی

    امیر توسلی، و قربانعلی نعمت زاده، “بررسی نحوه توارث صفت عطر و طعم برنج از طریق ارزیابی فنوتیپی،” مجله علمی کشاورزی، vol. 29، no. 1، pp. 129–134، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/24722/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا