APA:
کپیتوسلی، امیر، و نعمت زاده، قربانعلی. (1385). بررسی نحوه توارث صفت عطر و طعم برنج از طریق ارزیابی فنوتیپی. مجله علمی کشاورزی، 29(1)، 129-134. SID. https://sid.ir/paper/24722/fa
Vancouver:
کپیتوسلی امیر، نعمت زاده قربانعلی. بررسی نحوه توارث صفت عطر و طعم برنج از طریق ارزیابی فنوتیپی. مجله علمی کشاورزی[Internet]. 1385؛29(1):129-134. Available from: https://sid.ir/paper/24722/fa
IEEE:
کپیامیر توسلی، و قربانعلی نعمت زاده، “بررسی نحوه توارث صفت عطر و طعم برنج از طریق ارزیابی فنوتیپی،” مجله علمی کشاورزی، vol. 29، no. 1، pp. 129–134، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/24722/fa