APA:
کپیبشارتی، نائره. (1387). بررسی تهیه ماهی دودی قزل آلا به دو روش گرم و سرد در کشور ایسلند با تاکید بر تغییرات شیمیایی و میکروبی قزل آلا دودی ضمن فرآوری و در زمان نگهداری آنها. پژوهش و سازندگی، 21(1 (پی آیند 78) در امور دام و آبزیان)، 183-192. SID. https://sid.ir/paper/442411/fa
Vancouver:
کپیبشارتی نائره. بررسی تهیه ماهی دودی قزل آلا به دو روش گرم و سرد در کشور ایسلند با تاکید بر تغییرات شیمیایی و میکروبی قزل آلا دودی ضمن فرآوری و در زمان نگهداری آنها. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1387؛21(1 (پی آیند 78) در امور دام و آبزیان):183-192. Available from: https://sid.ir/paper/442411/fa
IEEE:
کپینائره بشارتی، “بررسی تهیه ماهی دودی قزل آلا به دو روش گرم و سرد در کشور ایسلند با تاکید بر تغییرات شیمیایی و میکروبی قزل آلا دودی ضمن فرآوری و در زمان نگهداری آنها،” پژوهش و سازندگی، vol. 21، no. 1 (پی آیند 78) در امور دام و آبزیان، pp. 183–192، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/442411/fa