مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,010
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان بافتهای مخاطره آمیز در ارتباط با جنون گاوی در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس و کالباس معمولی) از طریق روش الیزا در تهران

صفحات

 صفحه شروع 36 | صفحه پایان 41

چکیده

 متعاقب رخداد جنون گاوی یا آنسفالوپاتی اسفنجی شکل گاوی در بریتانیا و سایر کشورهای اروپایی و به دنبال آن رخداد واریته بیماری کروتزفیلد- جاکوب در انسان و تائید ارتباط این دو بیماری, زنگ خطر بیماری BSE را به عنوان یک بیماری قابل انتقال بین دام و انسان به صدا در آورد. با توجه به حضور عامل بیماری در بافتهای مخاطره آمیز مغز و نخاع شوکی امکان آلوده شدن گوشت و بالطبع فرآورده های گوشتی در ضورت استفاده از مغز در تولید آنها یا حضور بافتهای CNS به صورت آلودگی غیر عمدی گوشت در مرحله بی حس کردن گاوها و یا جداسازی گوشت های بازیافتی اطراف ستون مهره ها, دور از انتظار نمی باشد. این تحقیق با توجه به کار مشابهی که در دانشگاه گیسن آلمان انجام پذیرفته بود با هدف بررسی بافتهای مخاطره آمیز از طریق تست غربالگری سریع مواد مخاطره آمیز با شناسایی پروتئین اسیدی رشته ای گلیال به عنوان نشانه سلولی که به فراوانی در بافت CNS یافت می گردد, در فرآورده های گوشتی تولیدی در تهران به اجرا گذاشته شد. از تعداد 19 کارخانه تولید سوسیس و کالباس تعداد 184 نمونه برداشت شد و با دوسری کیت الیزا میزان جذب نوری استانداردها و نمونه ها قرائت, ثبت و مقایسه گردید. میانگین جذب نوری نمونه ها زیر استانداردهای شماره 2 و نزدیک به استانداردهای شماره 1 قرار می گیرند که بیانگر میزان CNS کمتر از 0.2 درصد و نزدیک به صفر می باشد. نتیجه گیری می شود که سوسیس و کالباس های تولیدی در سطح تهران از نظر احتمال خطر بیماریهای پریونی, فاقد نگرانی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مشکوه، محسن، و رکنی، نوردهر. (1383). بررسی میزان بافتهای مخاطره آمیز در ارتباط با جنون گاوی در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس و کالباس معمولی) از طریق روش الیزا در تهران. پژوهش و سازندگی، 17(4 (پی آیند65) در امور دام و آبزیان)، 36-41. SID. https://sid.ir/paper/445892/fa

    Vancouver: کپی

    مشکوه محسن، رکنی نوردهر. بررسی میزان بافتهای مخاطره آمیز در ارتباط با جنون گاوی در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس و کالباس معمولی) از طریق روش الیزا در تهران. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1383؛17(4 (پی آیند65) در امور دام و آبزیان):36-41. Available from: https://sid.ir/paper/445892/fa

    IEEE: کپی

    محسن مشکوه، و نوردهر رکنی، “بررسی میزان بافتهای مخاطره آمیز در ارتباط با جنون گاوی در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس و کالباس معمولی) از طریق روش الیزا در تهران،” پژوهش و سازندگی، vol. 17، no. 4 (پی آیند65) در امور دام و آبزیان، pp. 36–41، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/445892/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button