مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,147
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان آلودگی انگلی کارگران شاغل در کارخانجات فرآورده های گوشتی (سوسیس و کالباس)

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 76

چکیده

 نظر به اینکه سلامت کارگران شاغل در کارخانجات مواد غذائی از جمله عوامل مهم جهت حصول اطمینان از سلامت مواد غذایی و مصرف کنندگان آن می باشد, طرح بررسی میزان آلودگی انگلی کارگران کارخانجات فراورده های گوشتی (سوسیس و کالباس) در محدوده سه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران, ایران, شهید بهشتی اجرا گردید. در این طرح برای کلیه کارگران خط تولید کارخانجات مورد نظر (281 نفر), آزمایش مدفوع سه نوبت (جهت تعیین آلودگی انگلی آنان) انجام شد. بعلاوه اطلاعاتی در خصوص آگاهی کارگران در مورد مسائل بهداشتی و وضعیت زندگی آنان نیز جمع آوری گردید. ضمن اینکه در خصوص وضعیت بهداشت محیط کارخانجاتی که کارگران در آن بکار مشغول بودند و نیز نظارتهای در حال انجام بر کارخانجات نیز اطلاعاتی کسب گردید تا ارتباط بین این متغیرها و میزان آلودگی انگلی کارگران نیز بررسی گردد. نتایج حاصل نشانگر آن بود که فقط 5 درصد از کارگران, مبتلا به آلودگی های انگلی بودند, علاوه بر آن کارگران از اطلاعات نسبتا خوبی در زمینه مسائل بهداشتی برخوردار بودند. ضمن اینکه رابطه معنی داری بین میزان آلودگی انگلی کارگران و متغیرهای مختلفی از قبیل وضعیت سواد کارگران, سطح درآمد آنان و وضعیت بهداشت محیط کارخانجات و... وجود نداشت. در این میان عامل مهم می تواند بازرسیها و کنترلهای منظم و مرتب کارشناسان بهداشت باشد که قطعا نیاز به تقویت و حمایت هر چه بیشتر دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرشاد، علی اصغر، تقوی، محسن، نوربخش، محمدرضا، فلکی، فاطمه، و الهی، طیبه. (1380). بررسی میزان آلودگی انگلی کارگران شاغل در کارخانجات فرآورده های گوشتی (سوسیس و کالباس). بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران (IRANIAN JOURNAL OF INFECTIOUS DISEASES AND TROPICAL MEDICINE)، 6(15)، 73-76. SID. https://sid.ir/paper/423920/fa

    Vancouver: کپی

    فرشاد علی اصغر، تقوی محسن، نوربخش محمدرضا، فلکی فاطمه، الهی طیبه. بررسی میزان آلودگی انگلی کارگران شاغل در کارخانجات فرآورده های گوشتی (سوسیس و کالباس). بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران (IRANIAN JOURNAL OF INFECTIOUS DISEASES AND TROPICAL MEDICINE)[Internet]. 1380؛6(15):73-76. Available from: https://sid.ir/paper/423920/fa

    IEEE: کپی

    علی اصغر فرشاد، محسن تقوی، محمدرضا نوربخش، فاطمه فلکی، و طیبه الهی، “بررسی میزان آلودگی انگلی کارگران شاغل در کارخانجات فرآورده های گوشتی (سوسیس و کالباس)،” بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران (IRANIAN JOURNAL OF INFECTIOUS DISEASES AND TROPICAL MEDICINE)، vol. 6، no. 15، pp. 73–76، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/423920/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button