به منظور بررسی بافت شناختی فرآورده های گوشتی خام، تعداد 10 نمونه از همبرگر معمولی و کباب لقمه از فروشگاه های مختلف شهر تهران تهیه شد. از هر نمونه یک برش به ابعاد 1×2×2 cm2 تهیه و پس از علامت گذاری در پارچه های ظریف کتانی پیچیده شده و جهت پایداری در محلول بافر فرمالین 10% قرار داده شدند. پس از پایداری و انجام روش های معمول آزمایشگاه بافت شناسی، قالبهای پارافینی تهیه و از هر نمونه 10 برش و جمعا یکصد برش هر کدام به ضخامت 6 میکرومتر بریده و با هماتوکسیلین- آئوزین رنگ آمیزی و با میکروسکوپ نوری مورد مطالعه قرار گرفتند و در خاتمه میکروگراف های کامپیوتری تهیه گردید. سه نمونه که هر سه از نوع همبرگر معمولی بوده حاوی بافت پستان بودند. در سایر نمونه ها هیچگونه بافت غیر مجاز دیده نشد.