APA:
کپیکوچکی، آرش، مرتضوی، سیدعلی، نصیری محلاتی، مهدی، و کریمی، مهدی. (1385). اثر نوع و سطوح برخی امولسیفایرها, و آنزیم a- آمیلاز قارچی بر ویژگی های خمیر 1. تجزیه و تحلیل خواص رئولوژیکی. علوم و صنایع کشاورزی، 20(1)، 191-206. SID. https://sid.ir/paper/446255/fa
Vancouver:
کپیکوچکی آرش، مرتضوی سیدعلی، نصیری محلاتی مهدی، کریمی مهدی. اثر نوع و سطوح برخی امولسیفایرها, و آنزیم a- آمیلاز قارچی بر ویژگی های خمیر 1. تجزیه و تحلیل خواص رئولوژیکی. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1385؛20(1):191-206. Available from: https://sid.ir/paper/446255/fa
IEEE:
کپیآرش کوچکی، سیدعلی مرتضوی، مهدی نصیری محلاتی، و مهدی کریمی، “اثر نوع و سطوح برخی امولسیفایرها, و آنزیم a- آمیلاز قارچی بر ویژگی های خمیر 1. تجزیه و تحلیل خواص رئولوژیکی،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 20، no. 1، pp. 191–206، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/446255/fa