مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

593
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

249
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی امکان تولید ماریناد از ماهی کپور پرورشی(Cyprinus carpio) و تعیین زمان ماندگاری آن

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 19

کلیدواژه

ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio)Q3
pHQ3

چکیده

 دراین پژوهش ماریناد ماهی کپور پرورشی‏‏, با بهره گیری از سه روش در زمان های متفاوت شستشو درآب نمک 5% (60, 90 و 120 دقیقه) به منظور بوزدایی گوشت ماهی کپور تهیه و نمونه ها بر پایه ویژگی های حسی, با روش معیار تصویری 5 نقطه ای مورد بررسی قرار گرفتند. نمونه بهینه (مدت زمان شستشو 90 دقیقه) گزینش و در 2 حالت, آب پزشده و غیر آب پز شده برای تهیه ماریناد به کار برده شدند. بنا به نتایج آزمایش های حسی, نمونه آب پز شده برگزیده و در مدت 90 روز انبارداری در دمای 1±5 درجه سلسیوس, تغییرات pH, پراکساید, ترکیب های نیتروژنه فرار و شمارش کلی باکتری ها در فواصل زمانی 15 روزه مورد اندازه گیری قرارگرفتند. بر این پایه pH نمونه ها پس از روز سی ام در 1/3 به تعادل نسبی رسید. پراکساید بین 3/1-8/0 میلی اکی والان در کیلوگرم متغیر بود و میزان ترکیب های نیتروژنه فرار نیز در طول مدت نگهداری به 8/9 میلی گرم درصد گرم ماده گوشتی رسید که پس از روز چهل و پنجم تغییرات محسوسی را نشان نداد. در همه مادینادهای تولیدی رشد باکتریایی دیده نشد. بنا به نتایج دست آمده پیشنهاد می شود که زمان ماندگاری فرآورده تولیدی 90 روز باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبرزاده، پریسا، و معینی، سهراب. (1388). بررسی امکان تولید ماریناد از ماهی کپور پرورشی(Cyprinus carpio) و تعیین زمان ماندگاری آن. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 62(1)، 11-19. SID. https://sid.ir/paper/447527/fa

    Vancouver: کپی

    اکبرزاده پریسا، معینی سهراب. بررسی امکان تولید ماریناد از ماهی کپور پرورشی(Cyprinus carpio) و تعیین زمان ماندگاری آن. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1388؛62(1):11-19. Available from: https://sid.ir/paper/447527/fa

    IEEE: کپی

    پریسا اکبرزاده، و سهراب معینی، “بررسی امکان تولید ماریناد از ماهی کپور پرورشی(Cyprinus carpio) و تعیین زمان ماندگاری آن،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 62، no. 1، pp. 11–19، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/447527/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button