APA:
کپیمعینی، سهراب، و محمدطاهری، شراره. (1388). امکان سنجی تولید پودر سوپ از ماهی کپور (Cyprinus carpio) و تعیین زمان ماندگاری آن. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 62(1)، 47-55. SID. https://sid.ir/paper/450650/fa
Vancouver:
کپیمعینی سهراب، محمدطاهری شراره. امکان سنجی تولید پودر سوپ از ماهی کپور (Cyprinus carpio) و تعیین زمان ماندگاری آن. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1388؛62(1):47-55. Available from: https://sid.ir/paper/450650/fa
IEEE:
کپیسهراب معینی، و شراره محمدطاهری، “امکان سنجی تولید پودر سوپ از ماهی کپور (Cyprinus carpio) و تعیین زمان ماندگاری آن،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 62، no. 1، pp. 47–55، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/450650/fa