APA:
کپیبصیری، ش.. (1379). تاثیر سموم و آفت کش های شیمیایی بر سلامت غذایی و ایجاد اثرات سوء در ارگانیسم های زنده. زیتون، -(10 (ویژه نامه کاربرد مواد بیولوژیک و استفاده بهینه از سم و کود در کشاورزی))، 24-29. SID. https://sid.ir/paper/450456/fa
Vancouver:
کپیبصیری ش.. تاثیر سموم و آفت کش های شیمیایی بر سلامت غذایی و ایجاد اثرات سوء در ارگانیسم های زنده. زیتون[Internet]. 1379؛-(10 (ویژه نامه کاربرد مواد بیولوژیک و استفاده بهینه از سم و کود در کشاورزی)):24-29. Available from: https://sid.ir/paper/450456/fa
IEEE:
کپیش. بصیری، “تاثیر سموم و آفت کش های شیمیایی بر سلامت غذایی و ایجاد اثرات سوء در ارگانیسم های زنده،” زیتون، vol. -، no. 10 (ویژه نامه کاربرد مواد بیولوژیک و استفاده بهینه از سم و کود در کشاورزی)، pp. 24–29، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/450456/fa