مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

354
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر روش عمل آوری و افزون پروبیوتیک بر انواع انرژی قابل سوخت و ساز لوپن سفید در خروسهای لگهورن بالغ

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 به منظور تعیین انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری (AME), انرژی قابل متابل سوخت و ساز حقیقی (TME) و انرژی سوخت و ساز ظاهری و حقیقی با تصحیح نیتروژن (TMEn & AMEn) لوپن سفید خام (Lupinus albus varity ultra), اتوکلاو شده و بدون پوست, مخلوط با پروبیوتیک (Saccharomyces cerevisiae) و بدون پروبیوتیک, آزمایشی با خروسهای بالغ لگهورن سفید در قالب طرح کاملا تصادفی انجام گرفت. نتایج نشان داد که پوست زدایی لوپن سفید در مقایسه با اتوکلاو و نمودن آن موجب افزایش معنی دار در میزان انواع انرژی فابل سوخت و ساز آن می گردد (p<0.05). اما اضافه کردن پروبیوتیک از نوع قارچ تک سلولی مخمر به لوپن سفید خام, لوپن سفید اتوکلاو شده و لوپن سفید بدون پوست تحت شرایط این آزمایش بر انرژی قابل سوخت و ساز دانه ها بی تاثیر است (p>0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بلداجی، فتح اله، و پوراسلامی، رضا. (1383). تاثیر روش عمل آوری و افزون پروبیوتیک بر انواع انرژی قابل سوخت و ساز لوپن سفید در خروسهای لگهورن بالغ. علوم و صنایع کشاورزی، 18(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/451088/fa

    Vancouver: کپی

    بلداجی فتح اله، پوراسلامی رضا. تاثیر روش عمل آوری و افزون پروبیوتیک بر انواع انرژی قابل سوخت و ساز لوپن سفید در خروسهای لگهورن بالغ. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1383؛18(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/451088/fa

    IEEE: کپی

    فتح اله بلداجی، و رضا پوراسلامی، “تاثیر روش عمل آوری و افزون پروبیوتیک بر انواع انرژی قابل سوخت و ساز لوپن سفید در خروسهای لگهورن بالغ،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 18، no. 1، pp. 0–0، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/451088/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button