به منظور تعیین اثر سطوح مختلف بره موم بر عملکرد جوجه های گوشتی، آزمایشی با 360 قطعه جوجه یک روزه گوشتی تجارتی (آرین)، در چارچوب یک طرح کاملا تصادفی اجرا گردید. در جیره غذایی میزان 0, 50, 100, 150, 200, 250 میلیگرم بره موم در کیلوگرم خوراک مقایسه گردید. در طی 37 روز دوره آزمایش، مصرف خوراک،اضافه وزن و ضریب تبدیل غذایی بطور روزانه و در کل دوره اندازه گیری و داده ها مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. نتایج نشان داد که میزان مصرف خوراک با سطح 250 میلیگرم بره موم در هفته های چهارم و پنجم به ترتیب 145.75 و 185.25 گرم/جوجه روز بوده و اختلاف معنی داری (p<0.05) با گروه شاهد (135.75 و 156 گرم/ جوجه/ روز) بوجود آورده است. مصرف خوراک در کل دوره آزمایش نیز تحت تاثیر بره موم جیره غذایی با سطح 250 میلیگرم بره موم قرار گرفته و افزایش یافت. بیشترین اضافه وزن روزانه جوجه ها در سطح 250 میلیگرم بره موم در خوراک مشاهده گردید و در هفته های اول ،دوم، چهارم، و پنجم آزمایش اختلاف معنی داری (P<0.05) با گروه شاهد داشته و به ترتیب 26.71، 41.71، 73.86، 92.85 گرم/ جوجه/ روز بوده است. اضافه وزن در کل دوره آزمایش نیز بین گروه شاهد و سطح 250 میلیگرم بره موم در کیلو گرم خوراک، اختلاف معنی دار (P<0.05) داشته است. با افزایش میزان بره موم در جیره غذایی، ضریب تبدیل بطور معنی داری (P<0.05) کاهش یافته و میزان آن از 1.56 و 1.79 به 1.34 و 1.53 گرم خوراک/ گرم اضافه وزن بین گروه شاهد و سطح 250 میلیگرم بره موم به ترتیب در هفته های اول و دوم رسیده است. در کل دوره پرورش نیز با افزایش سطح بره موم، ضریب تبدیل غذایی بطور معنی داری (P<0.05) کاهش یافته است. نتایج این پژوهش نشان داد که مصرف بره موم موجب بهبود در عملکرد جوجه ها شده و استفاده از آن در جیره غذایی جوجه های گوشتی توصیه میشود.