APA:
کپیخادمی، ز.. (1378). روشهای افزایش پروتئین دانه گندم و اعمال آن به هنگام خرید در راستای بهبود کیفی نان. علوم خاک و آب، 12(6 (ویژه نامه گندم))، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/454184/fa
Vancouver:
کپیخادمی ز.. روشهای افزایش پروتئین دانه گندم و اعمال آن به هنگام خرید در راستای بهبود کیفی نان. علوم خاک و آب[Internet]. 1378؛12(6 (ویژه نامه گندم)):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/454184/fa
IEEE:
کپیز. خادمی، “روشهای افزایش پروتئین دانه گندم و اعمال آن به هنگام خرید در راستای بهبود کیفی نان،” علوم خاک و آب، vol. 12، no. 6 (ویژه نامه گندم)، pp. 0–0، 1378، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/454184/fa