مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

783
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر غلظت هگزیل رزورسینول بر تغییرات شیمیایی، باکتریایی، حسی و مدت زمان ماندگاری میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei)

صفحات

 صفحه شروع 195 | صفحه پایان 208

چکیده

 تکنولوژی عمل آوری برای صادرات و واردات میگو حائز اهمیت بوده, بایستی بر اساس نیاز بازار انتخاب شده و توسط سازمان امنیت غذاها پذیرفته شود. بنابراین جهت حصول به یک تکنولوژی مناسب, حفظ کیفیت شیمیایی, باکتریایی, حسی, سلامت میگو از حیث بهداشت مواد غذایی, افزایش مدت زمان ماندگاری میگو و تعیین غلظت مناسب از 4- هگزیل رزورسینول برای عمل آوری میگوی وانامی پرورشی تحقیق فوق استفاده شد. این تحقیق با فرض بررسی توانایی 4 - هگزیل رزورسینول برای حفظ یا عدم حفظ کیفیت میگوی وانامی پرورشی منجمد اجرا شد. تیمارها شامل میگوهای غوطه ور شده در غلظت های %0.15 و %0.05,  4- هگزیل رزورسینول به مدت 10 دقیقه و میگوی بدون آنتی اکسیدان بودند. باکتری های Pseudomonas aeroginosa, Vibrio parahaemolyticus, Escherichia coli و تولید کننده دی سولفید هیدروژن در نمونه های آزمایشی و شاهد مشاهده نشدند. باکتری های Coliform در نمونه های آزمایشی در قیاس با شاهد مشاهده نشد. فاکتورهای TVB-N, تری متیل آمین, پراکسید, رطوبت, شمارش کلی باکتری ها و باکتری های Staphylococcus در نمونه های آزمایشی و شاهد طی مدت زمان سردخانه گذاری تفاوت معنی دار نشان دادند (p<0.05). علیرغم فاکتورهای پراکسید, تیوباربیتوریک اسید, TVB-N, تری متیل آمین, اسید چرب آزاد, شمارش کلی باکتری ها, باکتری های Staphylococcus و Coliform در فاکتورهای pH و رطوبت بین نمونه های آزمایشی و شاهد تفاوت معنی دار مشاهده نشد (p>0.05). کیفیت حسی و مدت زمان ماندگاری در نمونه های آزمایشی و شاهد تفاوت معنی دار نشان دادند (p<0.05). فاکتورهای شیمیایی, باکتریایی, حسی و مدت زمان ماندگاری بین غلظت های 4 – هگزیل رزورسینول تفاوت معنی دار نشان ندادند (p>0.05). بر اساس استاندارد ملی ایران تیمار آزمایشی به مدت شش ماه در سردخانه 18- درجه سلسیوس از کیفیت خوبی برخوردار بود اما میگوهای شاهد کمتر از یک ماه ماندگاری در سردخانه کیفیت حسی خود را از دست دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیف زاده، مینا، خانی پور، علی اصغر، و مرادی، یزدان. (1394). تاثیر غلظت هگزیل رزورسینول بر تغییرات شیمیایی, باکتریایی, حسی و مدت زمان ماندگاری میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 24(4)، 195-208. SID. https://sid.ir/paper/4550/fa

    Vancouver: کپی

    سیف زاده مینا، خانی پور علی اصغر، مرادی یزدان. تاثیر غلظت هگزیل رزورسینول بر تغییرات شیمیایی, باکتریایی, حسی و مدت زمان ماندگاری میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1394؛24(4):195-208. Available from: https://sid.ir/paper/4550/fa

    IEEE: کپی

    مینا سیف زاده، علی اصغر خانی پور، و یزدان مرادی، “تاثیر غلظت هگزیل رزورسینول بر تغییرات شیمیایی, باکتریایی, حسی و مدت زمان ماندگاری میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 24، no. 4، pp. 195–208، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4550/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا