APA:
کپیسیف زاده، مینا، خانی پور، علی اصغر، و جلیلی، سیدحسن. (1392). بررسی تاثیر آنتی اکسیدان گیاهی عصاره دانه انگور بر کیفیت شیمیایی, حسی و لکه سیاه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس به مدت شش ماه. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(40)، 69-79. SID. https://sid.ir/paper/71718/fa
Vancouver:
کپیسیف زاده مینا، خانی پور علی اصغر، جلیلی سیدحسن. بررسی تاثیر آنتی اکسیدان گیاهی عصاره دانه انگور بر کیفیت شیمیایی, حسی و لکه سیاه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس به مدت شش ماه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(40):69-79. Available from: https://sid.ir/paper/71718/fa
IEEE:
کپیمینا سیف زاده، علی اصغر خانی پور، و سیدحسن جلیلی، “بررسی تاثیر آنتی اکسیدان گیاهی عصاره دانه انگور بر کیفیت شیمیایی, حسی و لکه سیاه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس به مدت شش ماه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 40، pp. 69–79، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71718/fa