APA:
کپیکوزه گران، سعید، موسوی بایگی، سیدمحمد، ثنایی نژاد، سیدحسین، و بهدانی، محمدعلی. (1390). بررسی درجه حرارت های حداقل, میانگین و حداکثر در خراسان جنوبی به منظور شناسایی مناطق مستعد کشت زعفران با استفاده از GIS. آب و خاک (علوم و صنایع کشاورزی)، 25(4)، 892-904. SID. https://sid.ir/paper/456786/fa
Vancouver:
کپیکوزه گران سعید، موسوی بایگی سیدمحمد، ثنایی نژاد سیدحسین، بهدانی محمدعلی. بررسی درجه حرارت های حداقل, میانگین و حداکثر در خراسان جنوبی به منظور شناسایی مناطق مستعد کشت زعفران با استفاده از GIS. آب و خاک (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1390؛25(4):892-904. Available from: https://sid.ir/paper/456786/fa
IEEE:
کپیسعید کوزه گران، سیدمحمد موسوی بایگی، سیدحسین ثنایی نژاد، و محمدعلی بهدانی، “بررسی درجه حرارت های حداقل, میانگین و حداکثر در خراسان جنوبی به منظور شناسایی مناطق مستعد کشت زعفران با استفاده از GIS،” آب و خاک (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 25، no. 4، pp. 892–904، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/456786/fa