مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

805
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

195
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر بتائین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش شوری آب

صفحات

 صفحه شروع 117 | صفحه پایان 128

چکیده

 تاثیر شوری آب و بتائین با استفاده از طرح کاملا تصادفی به روش فاکتوریل روی عملکرد رشد 576 قطعه جوجه گوشتی نر, در یک دوره 6 هفته ای آزمایش شد. سه سطح کلرورسدیم (0, 1000 و 2000 میلی گرم در لیتر) و چهار سطح بتائین (0.000, 0.075, 0.150 و 0.225 درصد) به ترتیب به آب آشامیدنی و جیره پایه اضافه شده و مورد تغذیه آزاد قرار گرفتند. در پایان دوره, خصوصیات لاشه (شامل بازده لاشه, درصدهای ران, عضله سینه, کبد, چربی حفره بطنی و قلب) 96 قطعه از این پرندگان مورد بررسی قرار گرفت. افزایش سطح شوری آب و بتائین در سنین 21, 28 و 42 روزگی منجر به افزایش وزن بدن و بهبود ضریب تبدیل غذایی گردید (P<0.05). افزایش سطح کلرورسدیم آب, نسبت به گروه کنترل, میزان خوراک مصرفی دوره های 11 تا 21 روزگی و 29 تا 42 روزگی را به ترتیب 12% و 7% افزایش داد (P<0.01). مقادیر بالای کلرورسدیم آب, وزن عضله سینه را 7% بالا برد (P<0.01). اثر متقابل بین سطوح کلرورسدیم و بتائین بر روی میانگین افزایش وزن بدن و بهبود ضریب تبدیل غذایی در سن 21 روزگی معنی دار بود (P<005) طبق نتایج حاصله احتمالا بتائین در محافظت از اپی تلیوم روده در برابر عامل برهم زننده تعادل اسمزی (آب شور) شرکت می کند, شرایط هضم و جذب را در دستگاه گوارش بهبود می بخشد و منجر به استفاده بهتر از مواد مغذی می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هنربخش، شیرین، زاغری، مجتبی، و شیوازاد، محمود. (1387). تاثیر بتائین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش شوری آب. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 39(1)، 117-128. SID. https://sid.ir/paper/456962/fa

    Vancouver: کپی

    هنربخش شیرین، زاغری مجتبی، شیوازاد محمود. تاثیر بتائین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش شوری آب. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1387؛39(1):117-128. Available from: https://sid.ir/paper/456962/fa

    IEEE: کپی

    شیرین هنربخش، مجتبی زاغری، و محمود شیوازاد، “تاثیر بتائین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش شوری آب،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 39، no. 1، pp. 117–128، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/456962/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button