مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

121
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر میدان الکترومغناطیسی مستقیم بر کربوهیدرات، رنگدانه های فتوسنتزی و پاریتین در گلسنگ برگی از منطقه جنگلی بابل

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 در پژوهش حاضر, اثرات ناشی از میدان الکترومغناطیسی (B=1.6, 3.2 mT), ناشی از جریان مستقیم با فرکانس 50 هرتز به مدت شش ساعت بر روی گلسنگ Xanthoria parietina در طی  3روز متوالی مورد مطالعه قرار گرفت و برخی از فعالیت های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی در این تنش بررسی گردید و میزان تغییرات آنها نسبت به شاهد نشان داده شد. میانگین کلروفیل کل در تنش میدان الکترومغناطیسی مستقیم 1.6 mT «0.01±0.00» (بر حسب میلی گرم بر گرم وزن تر) در مقایسه با شاهد «0.01±0.00» به طور معنی داری کاهش یافت. میانگین کاروتنویید در تنش میدان الکترومغناطیسی مستقیم mT 1.6 «0.42±0.068» (بر حسب میلی گرم بر میلی لیتر) در مقایسه با شاهد «0.61±0.59» به طور معنی داری کاهش یافت. میانگین کلروفیل a در هر دو تنش میدان الکترومغناطیسی مستقیم mT 1.6 «0.00±0.00» (بر حسب میلی گرم بر گرم وزن تر) و mT 3.2 «0.01±0.00» در مقایسه با شاهد «0.01±0.00» به طور معنی داری کاهش یافت. میانگین کربوهیدرات در تنش میدان الکترومغناطیسی مستقیم mT 1.6 «12.30±2.874» (بر حسب میلی گرم بر گرم وزن خشک) در مقایسه با شاهد «7.72±0.774» و میانگین پاریتین در تنش میدان الکترومغناطیسی مستقیم mT 3.2 «0.46±0.055» (بر حسب تغییرات واحد جذب در دقیقه) در مقایسه با شاهد «0.30±0.026» به طور معنی داری افزایش یافت. نتایج بدست آمده به صورت (میانگین 4 تکرار±انحراف معیار) است و نشان داد که دوره های متفاوت از فرکانس Hz 50 موجب اختلافات معنی داری بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی در این گلسنگ شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیرکیان طهران، طلایه. (1). بررسی اثر میدان الکترومغناطیسی مستقیم بر کربوهیدرات, رنگدانه های فتوسنتزی و پاریتین در گلسنگ برگی از منطقه جنگلی بابل. مجازی، 1(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/457004/fa

    Vancouver: کپی

    امیرکیان طهران طلایه. بررسی اثر میدان الکترومغناطیسی مستقیم بر کربوهیدرات, رنگدانه های فتوسنتزی و پاریتین در گلسنگ برگی از منطقه جنگلی بابل. مجازی[Internet]. 1؛1(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/457004/fa

    IEEE: کپی

    طلایه امیرکیان طهران، “بررسی اثر میدان الکترومغناطیسی مستقیم بر کربوهیدرات, رنگدانه های فتوسنتزی و پاریتین در گلسنگ برگی از منطقه جنگلی بابل،” مجازی، vol. 1، no. 1، pp. 0–0، 1، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/457004/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button