APA:
کپیسیاحی، ا.، علیها، م.، و منعم، م.. (1366). بررسی اثر مستقیم انوع مشخصی از گیاهان مرتعی در تولید گوشت قرمز. موسسه تحقیقات دامپروری کشور، -(51)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/458252/fa
Vancouver:
کپیسیاحی ا.، علیها م.، منعم م.. بررسی اثر مستقیم انوع مشخصی از گیاهان مرتعی در تولید گوشت قرمز. موسسه تحقیقات دامپروری کشور[Internet]. 1366؛-(51):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/458252/fa
IEEE:
کپیا. سیاحی، م. علیها، و م. منعم، “بررسی اثر مستقیم انوع مشخصی از گیاهان مرتعی در تولید گوشت قرمز،” موسسه تحقیقات دامپروری کشور، vol. -، no. 51، pp. 0–0، 1366، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/458252/fa