APA:
کپیبقایی، هما، شهیدی، فخری، وریدی، محمدجواد، و نصیری محلاتی، مهدی. (1388). فرمولاسیون نوشیدنی پرتقالی بر پایه دانه طالبی و ارزیابی ویژگی های آن در زمان نگه داری. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 13(47 (ب))، 411-420. SID. https://sid.ir/paper/459818/fa
Vancouver:
کپیبقایی هما، شهیدی فخری، وریدی محمدجواد، نصیری محلاتی مهدی. فرمولاسیون نوشیدنی پرتقالی بر پایه دانه طالبی و ارزیابی ویژگی های آن در زمان نگه داری. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1388؛13(47 (ب)):411-420. Available from: https://sid.ir/paper/459818/fa
IEEE:
کپیهما بقایی، فخری شهیدی، محمدجواد وریدی، و مهدی نصیری محلاتی، “فرمولاسیون نوشیدنی پرتقالی بر پایه دانه طالبی و ارزیابی ویژگی های آن در زمان نگه داری،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 13، no. 47 (ب)، pp. 411–420، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/459818/fa