Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

209
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شاخص های انتخاب برای تحمل به خشکی در گندم نان

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 61

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 0

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، ع.، احمدی، ج.، و حبیبی، داوود. (1). شاخص های انتخاب برای تحمل به خشکی در گندم نان. مجازی، 1(1)، 47-61. SID. https://sid.ir/paper/460064/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی ع.، احمدی ج.، حبیبی داوود. شاخص های انتخاب برای تحمل به خشکی در گندم نان. مجازی[Internet]. 1؛1(1):47-61. Available from: https://sid.ir/paper/460064/fa

    IEEE: کپی

    ع. محمدی، ج. احمدی، و داوود حبیبی، “شاخص های انتخاب برای تحمل به خشکی در گندم نان،” مجازی، vol. 1، no. 1، pp. 47–61، 1، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/460064/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا