APA:
کپیطاهری، ع.، و بیتا، س.. (1390). خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده احشای یال اسبی ماهی (Trichiurus lepturus) تولید شده با آنزیم پروتامکس. کنگره ملی صنایع غذایی، -(20)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/460686/fa
Vancouver:
کپیطاهری ع.، بیتا س.. خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده احشای یال اسبی ماهی (Trichiurus lepturus) تولید شده با آنزیم پروتامکس. کنگره ملی صنایع غذایی[Internet]. 1390؛-(20):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/460686/fa
IEEE:
کپیع. طاهری، و س. بیتا، “خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده احشای یال اسبی ماهی (Trichiurus lepturus) تولید شده با آنزیم پروتامکس،” کنگره ملی صنایع غذایی، vol. -، no. 20، pp. 0–0، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/460686/fa