APA:
کپینوری جنگی، اردشیر، قنبری، احمد، مرتضوی، سیدعلی، الهامی راد، امیرحسین، و حیدری مجد، مجتبی. (1394). تعیین برخی خواص فیزیکی, مکانیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(1 )، 8-21. SID. https://sid.ir/paper/502239/fa
Vancouver:
کپینوری جنگی اردشیر، قنبری احمد، مرتضوی سیدعلی، الهامی راد امیرحسین، حیدری مجد مجتبی. تعیین برخی خواص فیزیکی, مکانیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(1 ):8-21. Available from: https://sid.ir/paper/502239/fa
IEEE:
کپیاردشیر نوری جنگی، احمد قنبری، سیدعلی مرتضوی، امیرحسین الهامی راد، و مجتبی حیدری مجد، “تعیین برخی خواص فیزیکی, مکانیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 1 ، pp. 8–21، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502239/fa