مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,220
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

265
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر)

صفحات

 صفحه شروع 8 | صفحه پایان 21

چکیده

 جو یکی از غلات مهم در ایران بوده و دانستن خصوصیات آن از جمله خواص فیزیکی, مکانیکی و حرارتی, دارای اهمیت زیادی در بسیاری از تولیدات صنعتی, فرآوری و ذخیره آن می باشد. هدف از این تحقیق اندازه گیری برخی خواص دو واریته جو (نصرت و کویر) بود. برای این منظور, اثر رطوبت در چهار سطح 7.3, 12.1, 16.8 و21.6 درصد بر پایه خشک, برای رقم نصرت و چهار سطح 6.7, 11.6, 15.4 و 21.2 درصد بر پایه خشک, برای رقم کویر مورد بررسی قرار گرفت. اثر رطوبت, جهت بارگذاری و نوع واریته روی خواص مکانیکی, نیرو و انرژی شکست, تعیین شد. بعلاوه, خواص حرارتی واریته های جو, گرمای ویژه, هدایت گرمایی و ضریب پخش گرمایی, در رطوبت اولیه آنها و در دمای 25 درجه سانتیگراد, اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که با افزایش رطوبت, ابعاد, قطر میانگین حسابی و هندسی, کرویت, وزن هزار دانه, زاویه استقرار و ضریب اصطکاک روی صفحات مختلف برای هر دو واریته افزایش داشت. چگالی ظاهری و واقعی هر دو واریته با افزایش رطوبت, کاهش یافت. اثر رطوبت روی تخلخل دانه های جو معنی دار نبود. نیروی شکست برای هر دو واریته با افزایش رطوبت, کاهش و انرژی شکست افزایش یافت. همچنین نیرو و انرژی شکست برای هر دو واریته تحت بارگذاری افقی بیشتر از بارگذاری عمودی بود. نیروی لازم برای شکست واریته نصرت ( 104.28نیوتن) بیشتر از واریته کویر (71.76 نیوتن) بود. میانگین انرژی شکست واریته نصرت 54.38 میلی ژول بدست آمد, در حالی که برای واریته کویر 60.65 میلی ژول بود. تفاوت معنی داری بین خواص حرارتی واریته های نصرت و کویر وجود نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوری جنگی، اردشیر، قنبری، احمد، مرتضوی، سیدعلی، الهامی راد، امیرحسین، و حیدری مجد، مجتبی. (1394). تعیین برخی خواص فیزیکی, مکانیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(1 )، 8-21. SID. https://sid.ir/paper/502239/fa

    Vancouver: کپی

    نوری جنگی اردشیر، قنبری احمد، مرتضوی سیدعلی، الهامی راد امیرحسین، حیدری مجد مجتبی. تعیین برخی خواص فیزیکی, مکانیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(1 ):8-21. Available from: https://sid.ir/paper/502239/fa

    IEEE: کپی

    اردشیر نوری جنگی، احمد قنبری، سیدعلی مرتضوی، امیرحسین الهامی راد، و مجتبی حیدری مجد، “تعیین برخی خواص فیزیکی, مکانیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 1 ، pp. 8–21، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502239/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button