مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

961
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

209
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر تزریق عصاره برگ زیتون به تخم مرغ بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 27

چکیده

 در این تحقیق اثر تزریق عصاره برگ زیتون در تخم مرغ مادر گوشتی به عنوان یک آنتی بیوتیک محرک رشد روی درصد جوجه درآوری, وزن جوجه یک روزه, افزایش وزن جوجه های تولیدی در دوره های آغازین, پایانی و کل دوره, ضریب تبدیل غذایی, میزان خوراک مصرفی, میزان تلفات و کیفیت لاشه مورد بررسی قرار گرفت. 320 عدد تخم مرغ به 4 تیمار به طور تصادفی تقسیم شدند و در روز 18 جوجه کشی تزریق انجام گرفت. تیمارها عبارت بودند از: 1- گروه شاهد (Con) بدون تزریق 2- تزریق 1 میلی لیتر آب مقطر استریل داخل کیسه هوا (DW) 3- تزریق 1 میلی لیتر عصاره برگ زیتون حاوی 0.75 درصد الوروپین (OL0.75) در کیسه هوا 4- تزریق 0.8 میلی لیتر عصاره برگ زیتون حاوی 0.9 درصد الوروپین (OL0.9) در کیسه هوا. تزریق عصاره برگ زیتون روی نرخ جوجه درآوری و وزن جوجه های یکروزه تاثیر معنی داری نداشت. در تیمار OL0.9 در دوره دوم پرورش (6-3 هفتگی) و کل دوره, میانگین افزایش وزن بطور معنی داری کاهش نشان داد (P<0.05). میزان خوراک مصرفی تحت تاثیر تزریق قرار نگرفت. بالاترین ضریب تبدیل (پایین ترین راندمان) در دوره دوم و کل دوره پرورش متعلق به تیمار OL0.9 بود و اختلاف معنی داری با سایر تیمارها داشت (P<0.05). میزان تلفات در تیمارها در طول دوره پرورش معنی دار نبود. وزن مرغ پرکنده در تیمار OL0.9 از سایر تیمارها کمتر بود و وزن بورس در تیمارهای OL0.9 و  OL0.75 به طور معنی داری از سایر تیمارها کمتر بود (P<0.05). اثر تیمارها در دیگر خصوصیات تفکیک لاشه معنی دار نبود. بر اساس نتایج این تحقیق با توجه به اینکه در میزان جوجه درآوری تاثیر سویی مشاهده نشد استفاده از دزهای پایین عصاره برگ زیتون امکان پذیر است, اما در این زمینه به تحقیقات بیشتری نیاز است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کشاورز معتمدی، مریم، محمدی، مهرداد، و متقی طلب، مجید. (1387). اثر تزریق عصاره برگ زیتون به تخم مرغ بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 39(1)، 21-27. SID. https://sid.ir/paper/462360/fa

    Vancouver: کپی

    کشاورز معتمدی مریم، محمدی مهرداد، متقی طلب مجید. اثر تزریق عصاره برگ زیتون به تخم مرغ بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1387؛39(1):21-27. Available from: https://sid.ir/paper/462360/fa

    IEEE: کپی

    مریم کشاورز معتمدی، مهرداد محمدی، و مجید متقی طلب، “اثر تزریق عصاره برگ زیتون به تخم مرغ بر عملکرد جوجه های گوشتی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 39، no. 1، pp. 21–27، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/462360/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button