مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

439
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین دوره بحرانی کنترل علف های هرز در پیاز رقم قرمز آذر شهر

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 به منظور تعیین دوره بحرانی کنترل علف های هرز در پیاز خوراکی رقم قرمز آذر شهر آزمایشی در سال زراعی 90-89 در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با دو فاکتور و سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز اجرا شد. فاکتور اول شامل دوره آلودگی به علف های هرز در شش سطح صفر, 20, 40, 60, 80 و 100 روز پس از سبز شدن پیاز و فاکتور دوم شامل دوره فقدان علف های هرز در شش سطح صفر, 20, 40, 60, 80 و 100 روز پس از سبز شدن پیاز بودند. نتایج نشان داد که بین دوره های مختلف آلوده به علف های هرز, برای بیوماس علف های هرز تفاوت معنی داری وجود دارد. با افزایش دوره آلودگی, بیوماس علف های هرز بیشتر شد. همچنین, بیوماس علف های هرز با افزایش دوره فقدان کاهش یافت. برای تعیین زمان آغاز و پایان دوره بحرانی کنترل علف های هرز به ترتیب از توابع غیر خطی لجستیک و گامپرتز استفاده شد. بر اساس مدل های گامپرتز و لجستیک و با در نظر گرفتن 2.5, 5 و 10 درصد افت قابل قبول, محدوده دوره بحرانی برای عملکرد سوخ پیاز خوراکی به ترتیب 2.1 تا 87.1, 4.5 تا 80.9 و 8.5 تا 73.4 روز پس از سبز شدن پیاز و برای بیوماس پیاز به ترتیب 1 تا 97.2, 2.2 تا 90.8 و 4.9 تا 81.8 روز پس از سبز شدن پیاز بدست آمد. افزایش طول دوره تداخل علف های هرز, منجر به کاهش عملکرد سوخ و بیوماس پیاز شد, در حالیکه افزایش طول دوره کنترل, منجر به افزایش آنها گردید. بنابراین جهت جلوگیری از افت عملکرد و بیوماس پیاز بیشتر از 2.5, 5 و 10 درصد, کنترل علف های هرز در محدوده دوره بحرانی ضروری می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دباغ محمدی نسب، عادل، رسول زاده، عمر، و امینی، روح اله. (1392). تعیین دوره بحرانی کنترل علف های هرز در پیاز رقم قرمز آذر شهر. دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، 23(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/465314/fa

    Vancouver: کپی

    دباغ محمدی نسب عادل، رسول زاده عمر، امینی روح اله. تعیین دوره بحرانی کنترل علف های هرز در پیاز رقم قرمز آذر شهر. دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/465314/fa

    IEEE: کپی

    عادل دباغ محمدی نسب، عمر رسول زاده، و روح اله امینی، “تعیین دوره بحرانی کنترل علف های هرز در پیاز رقم قرمز آذر شهر،” دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 1، pp. 0–0، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/465314/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button